Изберете страница

Сони Диксън разкри още подробности за iPhone 8 и iPhone 7s

Остават още девет месеца до премиерата на новото поколение iPhone, но слуховете за него не стихват. Очаква се Apple да представи три нови устройства тази година, като едно от тях, което най-вероятно ще носи названието iPhone 8, ще притежава изцяло нов дизайн и много нови функции.

Пред Forbes, Сони Диксън, който е известен с точните си попадения за устройства на Apple в миналото, разкри две функции, които се предполага, че ще притежават новите iPhone.

Според неговите източници, трите модела ще поддържат функцията за безжично зареждане, благодарение на новия чип Tristar 3 Hydra, който ще управлява порта за зареждане. Не е ясно какъв тип ще бъде технологията и дали ще е съвместима с останалите стандарти на пазара.

Както вече знаем от предишни слухове, очаква се компанията да използва революционна технология за бързо зареждане, разработена съвместно с Energous, която ще позволи това да се случва на разстояние от подложката, вместо да е задължително да поставите телефона на нея, но не е ясно дали тя ще е готова на време за премиерата на тазгодишните модели.

Диксън твърди също, че iPhone 8 ще получи една ексклузивна функция за събуждане чрез докосване, която останалите два модела iPhone 7s / 7s Plus няма да притежават. Той обясни накратко, че тя ще е подобна на тази, която се използва при Apple Watch и ще спомогне за увеличаване на енергоефективността, а също така ще допълни наскоро въведената Raise to Wake, чрез която можете просто да видите съобщенията си, като повдигнете телефона.

Разбира се, въпреки че Сони Диксън е известен с подробностите, които разкри в миналото за някои модели на Apple, няма как да бъдем сигурни, че всичко това е истина, но все пак ще следим всяка нова информация и ще ви информираме своевреминно.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This