Изберете страница

Слух: Apple ще пусне AirPower и новия кейс за зареждане на AirPods през март

Интересен слух от тази сряда твърди, че Apple ще започне доставките на своя пад за безжично зареждане AirPower и новия кейс за AirPods в края на март, след като и двете устройства бяха представени на официалното събитие на компанията миналия септември.

Позовавайки се на източник от BestBay, The Apple Post съобщава, че търговецът на дребно и оторизиран реселър на Apple ще старитра продажбите на двата продукта от следващия месец. Според същия източник, BestBay ще ги предлага онлайн в същия ден, както и самата компания. Apple Post не е сред надеждните източници на предварителна информация, що се отнася до продукти на Apple, така че може би тярбва да се отнесем към този слух с известно недоверие, освен това изглежда компанията възнамерява да продава кутийката за зареждана на слушалките само чрез собствените си магазини, оставяйки дистрибуторите от трети страни като BestBay да предлагат артикула в комплект със самите AirPods.

По време на представянето, компанията описа кейса като опционален, което предполага, че той ще се предлага успоредно с по-стария модел. Трябва да напомним, че за разлика от него, новият вариант предлага възможност за безжично зареждане.

Точната дата не се посочва от източника, но в доклада се споменава, че демонстрационните бройки ще бъдат получени от търговеца в „края на март“.

AirPower също беше представена перз септември и представлява подложка за безжично зареждане, която позвоялва едноврменото използване за iPhone, Apple Watch и AirPods, като цената й най-вероятно ще е около 199 долара. За подмяна на кейса на AirPod пък, според спекулациите ще трябва да се бръкнете с още 69 долара.

Към момента Apple все още не е обявила дата за официалния старт на продажбите на двете устройства.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This