Изберете страница

Следващата година можем да видим iPhone 7s и iPhone 7s Plus

Въпреки всички слухове за iPhone 8 напоследък, вътрешни източници твърдят, че не е изключено следващата година да станем свидетели и на още едно поколение на емблематичния смартфон – 7s.

Информацията е поднесена от японския сайт Mac Otakara и в нея се твърди, че тази линия ще бъде по същество идентична с тазгодишните модели, с изключение на процесора и един нов цвят – червено.

Всъщност е съвсем логично следващият модел на компанията да носи названието iPhone 7s, ако се съди по историята на продуктовата й линия до сега, но слуховете залагаха на iPhone 8, поради надеждите за генерални промени както в хардуера, така и във външния дизайн, по случай десетия юбилей на смартфона.

Дали е възможно Apple да пусне две поколения iPhone през 2017 година?

В доклада се твърди, че iPhone 7s и 7s Plus няма да разполагат с възможността за безжично зареждане и няма да имат стъклен корпус, както се очаква при iPhone 8, но ще бъдат ъпгрейднати с новия А11 процесор на компанията. Тук трябва да припомним твърденията на анализатора Минг-Чи Куо, че само един от бъдещите модели на Apple ще бъде с посочените характеристики, заедно с извит OLED дисплей и ще оформи един висок клас в линията устройства, докато другите два ще притежават добре познатият ни LЕD панел и единичен сензор на камерата. Настоящите твърдения на Mac Otakara потвърждават тази теория.

Въпреки това, няма как да знаем какви са плановете на Apple и с какво ще зарадва тя своите фенове по случай десетия рожден ден на iPhone и ще прдължим да следим слуховете и спекулациите по този въпрос.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This