Изберете страница

Първата пратка iPhone 7 отпътува от Китай

Довечера в 20 часа българско време е голямото събитие, което феновете на Apple очакват от месеци. На него разбира се ще видим новите модели iPhone, а първата пратка готови телефони вече отпътува от Китай.

Според информация на Sina, партидата с тегло 46.7 тона съдържа 84 700 смартфона и е заминала в края на миналата седмица, за да могат нетърпеливите фенове да направят предварителните си поръчки, броени дни след премиерата. Към 5 септември общият брой разпратени към магазините iPhone 7 и iPhone 7 Plus достига 371 000. Те са отпътували за САЩ, Великобритания, Холандия и Италия.

Както стана ясно от спекулациите до момента, новият модел iPhone няма да се различава много външно от своя предшественик, но всеки от нас таи надеждата, че компанията се е погрижила да ни изненада с вътрешните промени и да представи един наистина качествен модел. С нов, по-бърз и ефективен процесор, подобрена камера, защита от водни пръски и може би два нови цвята, iPhone 7 със сигурност ще бъде атрактивното предложение, което всеки от нас иска.

Според слуховете до сега, предварителните поръчки за iPhone 7 ще започнат още на 9 септември, а по магазините той ще се появи на 16 или 23 септември. У нас най-вериоятно ще е достъпен чак в началото на октомври, като можем да предположим, че съвсем скоро операторите ще обявят кога ще имат наличности в своите магазини.

Едно е сигурно, довечера в 20 часа, всички фенове на Apple ще са на линия, за да проследят на живо официалната премиера на iPhone 7. Както и миналата година, събитието ще може да се гледа през Safari, Edge или Apple TV.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна може би най-важния си ъпдейт от години – iOS 17.4

Apple пусна може би най-важния си ъпдейт от години – iOS 17.4

Apple пусна снощи iOS 17.4 и iPadOS 17.4 - важна актуализация, целяща да се съобрази със Закона за цифровите пазари (DMA) на ЕС, който скоро ще влезе в сила. Тази версия на операционната система въвежда поддръжка за магазини за приложения на трети страни и носи...

Apple пуска нови 13″ и 15″ MacBook Air с чип М3

Apple пуска нови 13″ и 15″ MacBook Air с чип М3

Apple обяви снощи своята гама от следващо поколение M3 MacBook Air, в 13" и 15" размери. Новите модели вече са налични за поръчка и ще започнат да се доставят на 8 март. Новите лаптопи разполагат с чип M3 с по-висока производителност на CPU и GPU, надграден Neural...

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

4 Коментари

      • Олег Петров

        Все се надявам да направят изненада 🙂 Все пак изтекоха и дизайн и други спецификации. Според мен ако го пуснат след година, то няма да изглежда по начина, който го лийкват сега 🙂

        • Десислава Тенева

          Ще видим, но не ми се вярва, много са 4 модела за една година, а и про-то ще е много скъп, надали ще заложат на това сега, като имат спад в продажбите.

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This