Изберете страница

Първата бета версия на watcOS 4.3 носи интересни подобрения

Apple пусна първата бета версия на watchOS 4.3 и тя крие някои интересни подобрения, сред които нов режим Nightstand и повече контрол върху музиката.

Всъщност има доста неща, които собствениците на Apple Watch искат да видят в часовниците си, но компанията не ги предоставя, но с всяка актуализация платформата става все по-добра. Сега режимът Nightstand вече ще работи в портретна ориентация, както и в пейзажна, което означава, че ще можете да го използвате дори и да имате докинг станция с възможност само за една от тях. Той ще работи и когато поставите часовника на фирмената подложка за безжично зареждане AirPower, когато тя бъде пусната на пазара.

В тази версия Apple възстановява и опцията да се използва часовника за дистанционно управление на музиката на iPhone, което е много удобно, когато използвате външен високоговорител и телефонът ви е наблизо. Също така ще имате възможността и да изпращате музика към iPhone, като изберете опцията Speaker от списъка AirPlay в контролния център. За финал компанията е добавила и нова анимация при зареждане, която ще разнообрази сегашната.

Бета версията е достъпна за разработчици, но за съжаление все още не е публична, което означава, че всички останали любопитни потребители, ще трябва да изчакат watchOS 4.3 да бъде пусната официално, заедно с iOS 11.3 след около месец може би.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This