Изберете страница

Производител на аксесоари за iPhone твърди, че iOS 11.3 ще бъде пусната официално следващата седмица

Shure, компанията, която прави микрофони с Lightning конектори за iPhone, заедно с гамата от професионални аудио устройства обяви в Twitter, че iOS 11.3 се очаква да дойде за всички потребители следващата седмица. Това твърдение е в отговор на оплакване на потребител от неуспешни записи и компанията посочва, че следващата версия на операционната система ще опарви проблема с нейните аксесоари.

Въпреки, че обикновено компании от трети страни не са запознати с графика на освобождаване на софтуера на Apple, ако Shure е получила много оплаквания за своите микрофони, които не работят с iPhone 8 и iPhone X, Apple може и да я е осведомила за официалното пускане на iOS 11.3, която ще донесе и фикс за този бъг.

Всичко това обаче звучи малко невероятно, така че можем да предположим, че компанията просто е отговорила на Shure, че решението на нейните проблеми идва с iOS 11.3, но не е дала точна дата, когато ще се случи това.

В момента iOS 11.3 е в период на бета тестове, а версията, достъпна за тестерите е едва 3, която беше пусната миналата седмица и включва нови Animoji, здравни записи, iMessage Business Chat, функция за определяне на здравето на батерията и други подобрения. Билдът е стабилен, но може би все още не е съвсем готов за публично освобождаване, което ни кара да мислим, че Shure просто успокоява клиентите си, а от друга страна Apple просто обяви, че iOS 11.3 ще дойде през пролетта. Пролет е интервалът между 20 март и 21 юни, а текущата бета версия на операционната система все още включва приложението Feedback, което обикновено се премахва преди официалното освобождаване.

Към момента постът на Shure в Twitter вече не съществува, така че това ни дава още един повод за съмнение в истинността му.Най-оптимистичния вариант да получим iOS 11.3 е може би средата на март, но все пак предстои да разберем, дали Apple няма да ускори освобождаването й, поради множеството нови бъгове, открити в iOS 11.2.6.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This