Изберете Страница

Производител на аксесоари за iPhone твърди, че iOS 11.3 ще бъде пусната официално следващата седмица

Shure, компанията, която прави микрофони с Lightning конектори за iPhone, заедно с гамата от професионални аудио устройства обяви в Twitter, че iOS 11.3 се очаква да дойде за всички потребители следващата седмица. Това твърдение е в отговор на оплакване на потребител от неуспешни записи и компанията посочва, че следващата версия на операционната система ще опарви проблема с нейните аксесоари.

Въпреки, че обикновено компании от трети страни не са запознати с графика на освобождаване на софтуера на Apple, ако Shure е получила много оплаквания за своите микрофони, които не работят с iPhone 8 и iPhone X, Apple може и да я е осведомила за официалното пускане на iOS 11.3, която ще донесе и фикс за този бъг.

Всичко това обаче звучи малко невероятно, така че можем да предположим, че компанията просто е отговорила на Shure, че решението на нейните проблеми идва с iOS 11.3, но не е дала точна дата, когато ще се случи това.

В момента iOS 11.3 е в период на бета тестове, а версията, достъпна за тестерите е едва 3, която беше пусната миналата седмица и включва нови Animoji, здравни записи, iMessage Business Chat, функция за определяне на здравето на батерията и други подобрения. Билдът е стабилен, но може би все още не е съвсем готов за публично освобождаване, което ни кара да мислим, че Shure просто успокоява клиентите си, а от друга страна Apple просто обяви, че iOS 11.3 ще дойде през пролетта. Пролет е интервалът между 20 март и 21 юни, а текущата бета версия на операционната система все още включва приложението Feedback, което обикновено се премахва преди официалното освобождаване.

Към момента постът на Shure в Twitter вече не съществува, така че това ни дава още един повод за съмнение в истинността му.Най-оптимистичния вариант да получим iOS 11.3 е може би средата на март, но все пак предстои да разберем, дали Apple няма да ускори освобождаването й, поради множеството нови бъгове, открити в iOS 11.2.6.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар