Изберете страница

Производител на аксесоари за iPhone твърди, че iOS 11.3 ще бъде пусната официално следващата седмица

Shure, компанията, която прави микрофони с Lightning конектори за iPhone, заедно с гамата от професионални аудио устройства обяви в Twitter, че iOS 11.3 се очаква да дойде за всички потребители следващата седмица. Това твърдение е в отговор на оплакване на потребител от неуспешни записи и компанията посочва, че следващата версия на операционната система ще опарви проблема с нейните аксесоари.

Въпреки, че обикновено компании от трети страни не са запознати с графика на освобождаване на софтуера на Apple, ако Shure е получила много оплаквания за своите микрофони, които не работят с iPhone 8 и iPhone X, Apple може и да я е осведомила за официалното пускане на iOS 11.3, която ще донесе и фикс за този бъг.

Всичко това обаче звучи малко невероятно, така че можем да предположим, че компанията просто е отговорила на Shure, че решението на нейните проблеми идва с iOS 11.3, но не е дала точна дата, когато ще се случи това.

В момента iOS 11.3 е в период на бета тестове, а версията, достъпна за тестерите е едва 3, която беше пусната миналата седмица и включва нови Animoji, здравни записи, iMessage Business Chat, функция за определяне на здравето на батерията и други подобрения. Билдът е стабилен, но може би все още не е съвсем готов за публично освобождаване, което ни кара да мислим, че Shure просто успокоява клиентите си, а от друга страна Apple просто обяви, че iOS 11.3 ще дойде през пролетта. Пролет е интервалът между 20 март и 21 юни, а текущата бета версия на операционната система все още включва приложението Feedback, което обикновено се премахва преди официалното освобождаване.

Към момента постът на Shure в Twitter вече не съществува, така че това ни дава още един повод за съмнение в истинността му.Най-оптимистичния вариант да получим iOS 11.3 е може би средата на март, но все пак предстои да разберем, дали Apple няма да ускори освобождаването й, поради множеството нови бъгове, открити в iOS 11.2.6.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This