Изберете Страница

Производител на аксесоари за iPhone твърди, че iOS 11.3 ще бъде пусната официално следващата седмица

Shure, компанията, която прави микрофони с Lightning конектори за iPhone, заедно с гамата от професионални аудио устройства обяви в Twitter, че iOS 11.3 се очаква да дойде за всички потребители следващата седмица. Това твърдение е в отговор на оплакване на потребител от неуспешни записи и компанията посочва, че следващата версия на операционната система ще опарви проблема с нейните аксесоари.

Въпреки, че обикновено компании от трети страни не са запознати с графика на освобождаване на софтуера на Apple, ако Shure е получила много оплаквания за своите микрофони, които не работят с iPhone 8 и iPhone X, Apple може и да я е осведомила за официалното пускане на iOS 11.3, която ще донесе и фикс за този бъг.

Всичко това обаче звучи малко невероятно, така че можем да предположим, че компанията просто е отговорила на Shure, че решението на нейните проблеми идва с iOS 11.3, но не е дала точна дата, когато ще се случи това.

В момента iOS 11.3 е в период на бета тестове, а версията, достъпна за тестерите е едва 3, която беше пусната миналата седмица и включва нови Animoji, здравни записи, iMessage Business Chat, функция за определяне на здравето на батерията и други подобрения. Билдът е стабилен, но може би все още не е съвсем готов за публично освобождаване, което ни кара да мислим, че Shure просто успокоява клиентите си, а от друга страна Apple просто обяви, че iOS 11.3 ще дойде през пролетта. Пролет е интервалът между 20 март и 21 юни, а текущата бета версия на операционната система все още включва приложението Feedback, което обикновено се премахва преди официалното освобождаване.

Към момента постът на Shure в Twitter вече не съществува, така че това ни дава още един повод за съмнение в истинността му.Най-оптимистичния вариант да получим iOS 11.3 е може би средата на март, но все пак предстои да разберем, дали Apple няма да ускори освобождаването й, поради множеството нови бъгове, открити в iOS 11.2.6.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini, твърди южнокорейското издание The Elec. Според доклада, компанията е започнала да разработва и 20-инчово сгъваемо устройство, което вероятно ще се превърне в MacBook Pro. 20-инчовото сгъваемо...

Apple пусна iOS 16.2 RC

Apple пусна iOS 16.2 RC

Малко повече от седмица след четвъртите бета версии, Apple пусна iOS 16.2 RC и iPadOS 16.2 RC. Те предлагат криптиране от край до край с възможност за избор на допълнителни функции на iCloud, като опцията ще пристигне за всички потребители в САЩ с официалните версии...

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple отдавна работи по свой собствен автоомбил, наричан Apple Car. Проектът носи името Titan и последните слухове сочат, че стартът на автомобила е отложен за 2026 година, а цената му ще е под 100 000 долара. Преди това се очакваше Apple Car да излезе на пазара през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This