Изберете страница

Предполагаеми снимки на 5.4 инчовия iPhone 12 се появиха в интернет

Предполагаеми снимки на 5.4 инчовия iPhone 12 се появиха в китайската социална мрежа Weibo през уикенда, за да демонстрират неговия дисплей. Всъщност изображенията се появиха за кратко и в Slashleaks, преди да бъдат премахнати вчера.

На снимките виждаме няколко панела на монтажната линия, които като че ли имат същия размер на прореза, като при iPhone 11, но подобрено съотношение между екрана и рамката. Въпреки нарочно заснетата ръка в кадрите, трудно можем да определим за кой точно модел iPhone 12 са предназначени панелите, но блогърът Digital Chat Station твърди, че са за 5.4 инчовия.

Очаква се Apple да пусне четири модела iPhone 12 тази есен, като и четирите ще са с OLED екрани. Два ще са устройства от по-висок клас с 6.7 и 6.1 инчови дисплеи и тройна камера, а два ще са от по-нисък клас – 5.4 и 6.1 инчови с двойна камера и по-достъпна цена. Според Bloomberg, поне двата модела от висок клас ще са с нов дизайн с плоски метални рамки, а що се отнася до прореза, слуховете са противоречиви. Известният анализатор Минг-Чи Куо смята, че поне един от новите модели ще има по-малък прорез и подобрено съотношение екран-тяло. Пубикуваните изображения сочат прорез, приблизително 1/3 по-малък от този на текущите модели, а слухове от април твърдят, че Apple ще постигне това, като внедри предния високоговорител в рамката на устройството.

За съжаление други изтичания предполагат, че тазгодишната серия iPhone ще запази размера на прореза, което ще разочарова много потребители. Всичко ще стане ясно през септември, когато се очаква Apple да анонсира iPhone 12, но масовото производство на телефоните може да се забави с няколко седмици.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This