Изберете страница

Появиха се първите клипове на Galaxy S8 – основният конкурент на iPhone 8

След като вчера Samsung разпрати поканите за своето офиицално събитие на 29 март в Ню Йорк, където ще дебютира Galaxy S8, в интернет пространството се появиха и първите кратки клипчета с негово участие:

Както знаете, след огромния гаф със самозапалващия се Note 7 миналата година, който безславно беше изтеглен от търговската мрежа, корейският гигант ще се опита да върне феновете в своя лагер с два смартфона, които ще притежават някои от спряганите във връзка с iPhone 8 характеристики, а именно голям дисплей от край до край и скенер за ириса на окото.

Всъщност всички очакваха премиерата на новия флагман да се състои още сега, по време на Световния мобилен конгрес, който се провежда в момента в Барселона, но явно корейците си дават още малко време за последни тестове и проверки, за да избегнат нови грешки. Очаква се Galaxy S8 да бъде в два размера –  с 5.6 и 5.8 иннчов дисплей, драстично намалени рамки около екрана, процесор Snapdragon 835, 4GB оперативна памет, сертификат IP68 за водо и прахо устойчивост, 12 мегапикселова задна камера, скенер за ириса на окото и слушалки AKG в комплекта.

След като в момента неговият предшественик Galaxy S7 отчаяно се бори да задържи феновете с големи отстъпки, примамливи цветови варианти и подаръци като Gaer Fit 2, всички погледи са насочени към новите модели, а може би най-често задавания въпрос е: “ успя ли Samsung да идентифицира проблема със самозапалващата се батерия и до колко безопасен ще е Galaxy S8?“. С ранната му премиера, компанията отново ще се опита да окрадне клиенти от своя вечен съперник в лицето на Apple, предлагайки им своя прочит на най-любопитните характеристики, спрягани във връзка с iPhone 8, но до колко е възможно това, ще покаже само времето.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This