Изберете страница

Повече от 80 нови покемони ще добави Niantic в Pokemon GO

Играта, която стана хит през миналата година, определено е Pokemon GO и тя продължава победния си ход, носейки огромни приходи на създателите си. Напоследък обаче, интересът към нея като че ли спадна, въпреки опитите на Niantic да задържат играчите с различни евенти по празниците. Социалните мрежи и форумите бяха заливани с гневни постове след съобщенията за всеки ъпдейт, съдържащ само дребни подобрения и фиксове, а играчите искаха своето – повече опции, покемони и интересни възможности.

Трябва да си призная, че въпреки пристрастията ми към Pokemon GO, аз също я отварях с досада през последните месеци, особено след като вече бях събрала всички възможни животинки и не намирах ново предизвикателство. Обещанията за възможност за трансфер на покемони, PVP битки между реални играчи и нови възможности за еволюция, така и не се сбъдваха, а времето напредваше и за изминалите седем месеца, Pokemon GO се изчерпа.

Вчера обаче, на официалната й страница във Facebook се появи интригуващо съобщение – над 80 нови покемона ще бъдат добавени, заедно с повече опции за персонализация на аватара и нови предмети, необходими за еволюцията на животинките. Е, не е всичко, което очакваме от месеци насам, но все пак е нещо, след скучните евенти, през които трябваше да ловим безброй еднотипни покемони и да се лутаме безцелно из града в студените зимни дни, нали?

Всичко това ще бъде на разположение до края на седмицата, може би още в събота, след като свърши и последната част от евента за Свети Валентин, който позволява удължено време на примамките за покемони, а до края на февруари, цената за увеличаването на мястото за нови покемони е намалена на половина.

Нямам представа, колко точно са останали верните фенове на Pokemon GO тук, в България, но се надявам тази новина да ги зарадва и да върне интригата в иначе така пристрастяващата игра, която ни накара да оставим компютъра и домашния уют и да излезем навън, за да търсим нови приключения. Ако все още не сте я пробвали, може би точно сега е момента, а от няколко месеца Pokemon Go е налична и за Apple Watch, което намалява нуждата де се разхождате по улиците с поглед, вперен в екрана на телефона.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This