Изберете страница

Нов слух сочи, че iPhone SE 2 ще дебютира на WWDC 2018

Вече чухме множество слухове, които твърдят, че Apple ще представи наследника на своя iPhone SE тази година. Сега нов доклад по веригата за доставки на компоненти твърди, че има повече подробности за устройството.

Според информацията на китайския сайт QQ.com, iPhone SE 2 няма да изглежда като iPhone X. Вместо това устройството ще има класическия дизайн на своя предшественик, с метална рамка и гръб и хоум бутон. Ключовата разлика ще е по-големият 4.2 инчов дисплей, което звучи доста съмнително, тъй като телефонът е насочен към любителите на по-малки устройства, а тази промяна би направила по-трудна употребата му с една ръка.

Apple ще се съсредоточи повече върху вътрешните подобрения на двегодишния си модел, който ще бъде захранван от чипа A10 Fusion, но ще има 2 GB оперативна и 32/128 GB вградена памет.

Според доклада, компанията планира да го представи на своята конференция за разработчици WWDC 2018, която ще се проведе през юни. Това не е невъзможно, но Apple не е представяла смартфон на нея от 2010 година и може би по-вероятно е да организира самостоятелно събитие следващия месец, така, както беше представен и първия iPhone SE през 2016 година.

Интересното в този нов доклад е, че липсват спецификации като възможност за безжично зареждане, която беше посочена от множество източници преди това. От друга страна обаче, анализаторът Минг-Чи Куо също прогнозира дебюта на iPhone SE 2 за второто тримесечие на годината, като посочи минимални промени и по-ниска цена.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This