Изберете страница

Ново видео ни дава може би първия поглед върху следващите модели iPhone

Apple ще пусне тази есен три модела iPhone, твърдят слуховете – два наследника на iPhone X и един по-евтин LCD вариант, които обаче ще имат сходен дизайн и поддръжка на Face ID.

Японският блог Macotakara се е сдобил с три макета на тези модели и предостави видео, в което ги сравнява. Това, което можем да забележим е, че LCD вариантът е по-голям от 5.8 инчовия модел и по-малък от 6.5 инчовия iPhone X Plus, като реалните му размери са 150.91 х 75.72 х 8.47 мм, което означава, че той ще е по-дебел от iPhone 8. На гърба на макета има камера, подобна на тази на iPhone 8, чийто модул обаче изглежда малко по-голям, което показва, че ще има известни подобрения. SIM държачът се намира по-ниско от този на iPhone X, което не е ясно с каква цел е направено, ако разбира се приемем, че макетите са реални. Може би слуховете за поддръжка на две SIM карти най-сетне ще се материализират в този модел, което би могло да е една от причините за промяната в дизайна. Прорезът в горната част на екрана изглежда по-голям от този на текущия iPhone X, което също е до някъде странно.

Що се отнася до 5.8 инчовия модел, размерите му са 143.65 х 72.03 х 7.69 мм, или с 1.1 мм по-широк от iPhone X. Той има същия дизайн, като своя предшественик, а задната му камера като че ли е малко неправилно поставена, но в крайна сметка става въпрос за макет.

iPhone X Plus е с големината на iPhone 8 Plus – 157.53 х 77.44 х 7.85, което е с само с около 1 мм повече на ширина, а задната му камера е тройна, както предполагат някои слухове. Предната TrueDepth камера заема същото положение като тази на iPhone X, което означава, че отново ще имаме т.нар. уши, в които ще се показва допълнителна информация.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple се готви да пусне нова система, която ще позволи на персонала в магазина да ъпдейтва безжично софтуера на iPhone преди продажба, без да се налага да ги изважда от опаковката им, съобщи в своя бюлетин Power On, Марк Гърман от Bloomberg. Според него, новата...

Защо е по-добре да изчакате с ъпдейта до macOS Sonoma 14.4

Защо е по-добре да изчакате с ъпдейта до macOS Sonoma 14.4

Apple пусна macOS Sonoma 14.4 на 7 март, но преходът към най-новата софтуерна актуализация не беше напълно безпроблемен за всички. Потребители докладваха редица бъгове, които значително влияят на ежедневния им работен процес. Някои потребители са имали проблеми със...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This