Изберете страница

Новата бета версия на iOS 12 подсказва една необявена функция

Преди месец Apple представи най-новите софтуерни иновации за всичките си платформи, като iOS 12 разбира се беше в центъра на събитието. Фокусът върху подобреното качество и скорост е ясен, но iPhone и iPad все пак ще получат и куп нови функции, като компанията акцентира върху повечето от тях по време на презентацията.

Някои на пръв поглед по-дребни подробности не бяха споменати и една от тях е новата версия на Apple Maps. За съжаление обаче, дори и да инсталирате бета версията на iOS 12, която е достатъчно стабилна, за да бъде използвана ежедневно, няма да видите новото приложение, освен, ако не живеете в Сан Франциско.

Quietly обаче разкри преди няколко дни, че само един технологичен репортер е получил ексклузивен достъп до тайния четиригодишен проект на Apple – новата версия на Apple Maps, която трябва да предостави много по-добро потребителско изживяване от предишната.

Компанията е преработила приложението от край до край, добавяйки нови функции, предназначени да го превърнат в конкурента на Google Maps, който винаги сме искали. Има още една подробност и тя е, че гигантът няма да пусне актуализацията за всички едновременно, а ще стартира с Bay Area, което означава, че ще трябва да почакаме още доста за подобренията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple се готви да пусне нова система, която ще позволи на персонала в магазина да ъпдейтва безжично софтуера на iPhone преди продажба, без да се налага да ги изважда от опаковката им, съобщи в своя бюлетин Power On, Марк Гърман от Bloomberg. Според него, новата...

Защо е по-добре да изчакате с ъпдейта до macOS Sonoma 14.4

Защо е по-добре да изчакате с ъпдейта до macOS Sonoma 14.4

Apple пусна macOS Sonoma 14.4 на 7 март, но преходът към най-новата софтуерна актуализация не беше напълно безпроблемен за всички. Потребители докладваха редица бъгове, които значително влияят на ежедневния им работен процес. Някои потребители са имали проблеми със...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This