Изберете страница

Мъж твърди, че неговия iPhone 7 Plus е издържал 13 часа в ледена река без последствия

Когато през септември миналата година Apple представи своето ново поколение iPhone 7 със сертификат IP 67 за водо и прахо устойчивост, всички ние посрещнахме новината с доза лек скептицизъм, може би поради официалното предупреждение на страницата на компанията, че щети причинени от намокряне не се покриват от гаранцията, но този случай може би ще опровергае съмненията.

Историята, която искам да ви разкажа днес е публикувана от няколко медии, сред които и PetaPixel и в нея става дума за човек, който излязъл на риболов на лед в град Якутск, Русия и изпуснал своя iPhone 7 Plus в реката, чиято температура към момента била под -39 градуса. С него били и няколко приятели, въпреки че като имаме предвид, че действието се развива през нощта, те надали са имали добра видимост, за да потвърдят със сигурност разказа му.

На следващия ден, групата риболовци се връща да търси телефона и с помощта на водолазен костюм и наистина го намира, при това работещ след престой около 13 часа в ледените води. Според собственика му, устройството е имало 32% заряд на батерията, преди да падне в дупката, а при изваждането му, батерията е на 19%, което е изненадващо, ако имаме предвид жестокия студ, дори и да се абстрахираме от евентуалните последствия от намокрянето.

#купель#iphone7#iphone7plus#Тест# сегодня позвонил друг попросил помочь достать со дна новенький IPhone 7+. Так вышло что во время ночной рыбалки он уронил нечаянно в лунку свой новенький IPhone 7+ телефон пролежал на дне реки 13 часов с 35 % зарядом батареи когда достал его, заряд батареи был 19 % , несмотря на то что температура воды была + 4 градуса. Ну и в завершение спасательной операции, я окунулся три раза так сказать смыл грехи😂👍🏻.

Видеоклип, публикуван от Fedor (@emfedor1983) на

Историята е подкрепена с видеоклип, публикуван в Instagram, и ако й повярваме, можем да кажем, че новото поколение iPhone издържа доста повече във вода от предвиденото по документи 30 минути на дълбочина до 1 метър. Разбира се това не трябва да става повод за експерименти с умишлено потапяне на телефоните, но може да бъде поне малко успокоение при случайни инциденти, а ако се замислим за бъдещето, след като iPhone 7 със сертификат IP 67 издържа толкова много при подобни тежки условия, какво ли ще ни предложи неговия наследник, за който се говори, че ще бъде с максимална защита?

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This