Изберете страница

Куо: iPhone с Face ID под дисплея ще се появи през 2024 година

Докато всички с нетърпение очакваме iPhone 14 и следим слуховете за него, известният анализатор Минг-Чи Куо вече насочва прогнозите си към iPhone 16, който ще дебютира през 2024 година. Вчера Куо написа в Twitter, че удвоява прогнозите си, че iPhone с цял дисплей и Face ID под него, ще се появи във версиите от висок клас през 2024 година.

Всичко това има своята предистория – преди няколко седмици Куо потвърди прогнозата на Рос Йънг, че Face ID под дисплея идва в серията iPhone 16. Тогава анализаторът посочи, че това се дължи по-малко на технически проблеми и повече на маркетингови цели.


Слуховете към момента сочат, че iPhone 14 ще включва нов дизайн с два отвора в дисплея за моделите Pro, докато цялата серия iPhone 15 ще последва този дизайн година по-късно. Куо прогнозира, че през 2024 година моделите от висок клас ще пристигнат с Face ID под дисплея, тъй като условията на слаба осветеност са пагубни за качеството на предната камера, а ISP и алгоритъмът са от решаващо значение за подобряването му.

Все още е рано да мислим за iPhone 16, а и освен тази прогноза, слухове за тази серя все още няма, но някои източници твърдят, че iPhone ще получи перископна камера следващата година. Може би е време да се съсредоточим повече върху iPhone 14, който ще дебютира само след няколко месеца с още по-големи разлики между устройствата от висок и нисък клас и за голямо мое съжаление, без mini версия.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple се готви да пусне нова система, която ще позволи на персонала в магазина да ъпдейтва безжично софтуера на iPhone преди продажба, без да се налага да ги изважда от опаковката им, съобщи в своя бюлетин Power On, Марк Гърман от Bloomberg. Според него, новата...

Защо е по-добре да изчакате с ъпдейта до macOS Sonoma 14.4

Защо е по-добре да изчакате с ъпдейта до macOS Sonoma 14.4

Apple пусна macOS Sonoma 14.4 на 7 март, но преходът към най-новата софтуерна актуализация не беше напълно безпроблемен за всички. Потребители докладваха редица бъгове, които значително влияят на ежедневния им работен процес. Някои потребители са имали проблеми със...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This