Изберете страница

Ще отнеме години перископният телеобектив да достигне до iPhone

Последните слухове сочат, че iPhone ще има перископен телеобектив чак през 2023 година.

Информацията идва от MacRumors и се позовава на прогнозите на известния анализатор Минг-Чи Куо. Функцията се рекламира като позволяваща подобрения във възможностите за оптично приближение отдавна вече е налична при Android конкуренцията.

Интересното е, че преди това анализаторът беше казал, че перископната камера ще присъства в моделите iPhone през 2022 година, а сега това се отлага с още една година.

Анализаторът смята, че тазгодишините смартфони на Apple ще имат подобрен телефото обектив с 6 вместо 5 елемента, а тенденцията ще се запази и през 2022 годани, когато елементите ще станат 7.

Според него iPhone 13 ще има подобрен Face ID предавател, направен от пластмаса, вместо стъкло, но не става ясно дали тази промяна в дизайна ще има някаква полза за крайния потребител, или просто ще минимизира разходите по производството.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This