Изберете Страница

Ще отнеме години перископният телеобектив да достигне до iPhone

Последните слухове сочат, че iPhone ще има перископен телеобектив чак през 2023 година.

Информацията идва от MacRumors и се позовава на прогнозите на известния анализатор Минг-Чи Куо. Функцията се рекламира като позволяваща подобрения във възможностите за оптично приближение отдавна вече е налична при Android конкуренцията.

Интересното е, че преди това анализаторът беше казал, че перископната камера ще присъства в моделите iPhone през 2022 година, а сега това се отлага с още една година.

Анализаторът смята, че тазгодишините смартфони на Apple ще имат подобрен телефото обектив с 6 вместо 5 елемента, а тенденцията ще се запази и през 2022 годани, когато елементите ще станат 7.

Според него iPhone 13 ще има подобрен Face ID предавател, направен от пластмаса, вместо стъкло, но не става ясно дали тази промяна в дизайна ще има някаква полза за крайния потребител, или просто ще минимизира разходите по производството.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This