Изберете Страница

Ще отнеме години перископният телеобектив да достигне до iPhone

Последните слухове сочат, че iPhone ще има перископен телеобектив чак през 2023 година.

Информацията идва от MacRumors и се позовава на прогнозите на известния анализатор Минг-Чи Куо. Функцията се рекламира като позволяваща подобрения във възможностите за оптично приближение отдавна вече е налична при Android конкуренцията.

Интересното е, че преди това анализаторът беше казал, че перископната камера ще присъства в моделите iPhone през 2022 година, а сега това се отлага с още една година.

Анализаторът смята, че тазгодишините смартфони на Apple ще имат подобрен телефото обектив с 6 вместо 5 елемента, а тенденцията ще се запази и през 2022 годани, когато елементите ще станат 7.

Според него iPhone 13 ще има подобрен Face ID предавател, направен от пластмаса, вместо стъкло, но не става ясно дали тази промяна в дизайна ще има някаква полза за крайния потребител, или просто ще минимизира разходите по производството.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This