Изберете страница

Ще видим ли скоро iPhone 7 в цвят Jet White?

Ако се върнем малко назад във времето, през ноември японският блог MacOtakara предположи, че Apple ще добави още един, шести цвят в гамата на своя iPhone 7. Това предположение може би ще се окаже вярно, след като вчера в Twitter се появи кратко видео, споделено от Сони Диксън, в което можем да видим искрящо белите iPhone 7 и iPhone 7 Plus.

Всъщност докато по-големият модел носи логото на компанията, по-малкият е с чисто бяла задна повърхност, което е малко странно и можем да предположим, че двете устройства са макети, а не реални телефони.

Когато MacOtakara заговори за белия вариант на смартфоните, реално не посочи някакъв срок, когато те ще се появят на пазара, така че във видеото може би наистина виждаме прототипи, но дали те не са били отхвърлени в последния момент, няма как да разберем.

Ако се съди по реакциите на потребителите в интернет, Apple би имала голям успех с лъскаво белия модел, но от друга страна, ако имаше подобни намерения, компанията със сигурност щеше да го спомене на официалното си събитие през септември, така че ще се наложи да приемем това видео като поредния слух, или дори като доказателство, че подобен вариант е бил разработван, но не и като свидетелство за скорошната поява на Jet White iPhone 7 на пазара. Въпреки всичко, можете да се насладите на елегантния дизайн, който сякаш изпъква още по-добре в този цвят и да помечтаете!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This