Изберете Страница

Ще видим ли скоро iPhone 7 в цвят Jet White?

Ако се върнем малко назад във времето, през ноември японският блог MacOtakara предположи, че Apple ще добави още един, шести цвят в гамата на своя iPhone 7. Това предположение може би ще се окаже вярно, след като вчера в Twitter се появи кратко видео, споделено от Сони Диксън, в което можем да видим искрящо белите iPhone 7 и iPhone 7 Plus.

Всъщност докато по-големият модел носи логото на компанията, по-малкият е с чисто бяла задна повърхност, което е малко странно и можем да предположим, че двете устройства са макети, а не реални телефони.

Когато MacOtakara заговори за белия вариант на смартфоните, реално не посочи някакъв срок, когато те ще се появят на пазара, така че във видеото може би наистина виждаме прототипи, но дали те не са били отхвърлени в последния момент, няма как да разберем.

Ако се съди по реакциите на потребителите в интернет, Apple би имала голям успех с лъскаво белия модел, но от друга страна, ако имаше подобни намерения, компанията със сигурност щеше да го спомене на официалното си събитие през септември, така че ще се наложи да приемем това видео като поредния слух, или дори като доказателство, че подобен вариант е бил разработван, но не и като свидетелство за скорошната поява на Jet White iPhone 7 на пазара. Въпреки всичко, можете да се насладите на елегантния дизайн, който сякаш изпъква още по-добре в този цвят и да помечтаете!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

81% от всички iPhone работят с iOS 16

81% от всички iPhone работят с iOS 16

81% от всички iPhone работят с iOS 16, която беше пусната през септември миналата година, сочи сайтът за разработчици на Apple, броени дни преди премиерата на iOS 17. 13% са устройствата с iOS 15, която все още получава корекции за сигурност и само 6% работят с...

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. В пост в Twitter Гърман сподели, че тазгодишната основна бележка ще се фокусира върху обявяването на “няколко”...

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone, сочи доклад на Cnalys. Най-търсен е iPhone 14 Pro Max, следван от iPhone 14 Pro, iPhone 14 и iPhone 13. 31% от всички доставени от януари до март смартфони са били премиум устройства с...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This