Ако се върнем малко назад във времето, през ноември японският блог MacOtakara предположи, че Apple ще добави още един, шести цвят в гамата на своя iPhone 7. Това предположение може би ще се окаже вярно, след като вчера в Twitter се появи кратко видео, споделено от Сони Диксън, в което можем да видим искрящо белите iPhone 7 и iPhone 7 Plus.

Всъщност докато по-големият модел носи логото на компанията, по-малкият е с чисто бяла задна повърхност, което е малко странно и можем да предположим, че двете устройства са макети, а не реални телефони.

Когато MacOtakara заговори за белия вариант на смартфоните, реално не посочи някакъв срок, когато те ще се появят на пазара, така че във видеото може би наистина виждаме прототипи, но дали те не са били отхвърлени в последния момент, няма как да разберем.

Ако се съди по реакциите на потребителите в интернет, Apple би имала голям успех с лъскаво белия модел, но от друга страна, ако имаше подобни намерения, компанията със сигурност щеше да го спомене на официалното си събитие през септември, така че ще се наложи да приемем това видео като поредния слух, или дори като доказателство, че подобен вариант е бил разработван, но не и като свидетелство за скорошната поява на Jet White iPhone 7 на пазара. Въпреки всичко, можете да се насладите на елегантния дизайн, който сякаш изпъква още по-добре в този цвят и да помечтаете!