Изберете страница

Ще видим ли скоро iPhone 7 в цвят Jet White?

Ако се върнем малко назад във времето, през ноември японският блог MacOtakara предположи, че Apple ще добави още един, шести цвят в гамата на своя iPhone 7. Това предположение може би ще се окаже вярно, след като вчера в Twitter се появи кратко видео, споделено от Сони Диксън, в което можем да видим искрящо белите iPhone 7 и iPhone 7 Plus.

Всъщност докато по-големият модел носи логото на компанията, по-малкият е с чисто бяла задна повърхност, което е малко странно и можем да предположим, че двете устройства са макети, а не реални телефони.

Когато MacOtakara заговори за белия вариант на смартфоните, реално не посочи някакъв срок, когато те ще се появят на пазара, така че във видеото може би наистина виждаме прототипи, но дали те не са били отхвърлени в последния момент, няма как да разберем.

Ако се съди по реакциите на потребителите в интернет, Apple би имала голям успех с лъскаво белия модел, но от друга страна, ако имаше подобни намерения, компанията със сигурност щеше да го спомене на официалното си събитие през септември, така че ще се наложи да приемем това видео като поредния слух, или дори като доказателство, че подобен вариант е бил разработван, но не и като свидетелство за скорошната поява на Jet White iPhone 7 на пазара. Въпреки всичко, можете да се насладите на елегантния дизайн, който сякаш изпъква още по-добре в този цвят и да помечтаете!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This