Изберете Страница

Центърът за посетители на Apple Park вече е отворен

Центърът за посетители в новия кампус на Apple – Apple Park отвори врати в петък, като позволи на феновете да посетят „космическия кораб“ и да закупят сувенири и дори закуски.

Сградата разполага с покрив от въглеродни влакна, който е проектиран така, че да изглежда все едно плува във въздуха, стълби, каменни стени и теракотени подове, които съответстват на дизайна на останалата част от кампуса.

Вътре има голям 3D модел на Apple Park, който предоставя на гостите информация за комплекса, чрез добавена реалност представена със специални iPad.

Магазинът предлага голяма гама продукти и принадлежности на Apple, включващи тениски, шапки, пощенски картички, бебешки дрехи, карти за игра и торбички на Apple, кафе, чай и закуски.

На покрива има тераса с изглед към главната сграда и парка около нея, който има 9000 дървета.

Центърът за посетители е отворен от 9 до 19 часа в работните дни и от 10 – 18 и 11-18 в събота и неделя.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This