Изберете Страница

Центърът за посетители на Apple Park вече е отворен

Центърът за посетители в новия кампус на Apple – Apple Park отвори врати в петък, като позволи на феновете да посетят „космическия кораб“ и да закупят сувенири и дори закуски.

Сградата разполага с покрив от въглеродни влакна, който е проектиран така, че да изглежда все едно плува във въздуха, стълби, каменни стени и теракотени подове, които съответстват на дизайна на останалата част от кампуса.

Вътре има голям 3D модел на Apple Park, който предоставя на гостите информация за комплекса, чрез добавена реалност представена със специални iPad.

Магазинът предлага голяма гама продукти и принадлежности на Apple, включващи тениски, шапки, пощенски картички, бебешки дрехи, карти за игра и торбички на Apple, кафе, чай и закуски.

На покрива има тераса с изглед към главната сграда и парка около нея, който има 9000 дървета.

Центърът за посетители е отворен от 9 до 19 часа в работните дни и от 10 – 18 и 11-18 в събота и неделя.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Всички знаят колко трудно, да не кажем невъзможно е използването на телефона с мокри ръце. Това обаче би могло да се промени, тъй като Apple получи нов патент от службата за патенти и търговски марки на САЩ, описващ промени на функциите на електронно устройство във...

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This