Изберете страница

Центърът за посетители на Apple Park вече е отворен

Центърът за посетители в новия кампус на Apple – Apple Park отвори врати в петък, като позволи на феновете да посетят „космическия кораб“ и да закупят сувенири и дори закуски.

Сградата разполага с покрив от въглеродни влакна, който е проектиран така, че да изглежда все едно плува във въздуха, стълби, каменни стени и теракотени подове, които съответстват на дизайна на останалата част от кампуса.

Вътре има голям 3D модел на Apple Park, който предоставя на гостите информация за комплекса, чрез добавена реалност представена със специални iPad.

Магазинът предлага голяма гама продукти и принадлежности на Apple, включващи тениски, шапки, пощенски картички, бебешки дрехи, карти за игра и торбички на Apple, кафе, чай и закуски.

На покрива има тераса с изглед към главната сграда и парка около нея, който има 9000 дървета.

Центърът за посетители е отворен от 9 до 19 часа в работните дни и от 10 – 18 и 11-18 в събота и неделя.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This