Изберете страница

Цената на iPhone X надхвърли 8000 долара в eBay

Една от най-обсъжданите теми тази есен е високата цена на десетия юбилеен модел iPhone, която всъщност е и най-голямата в историята на емблематичния смартфон.

Ако 999 долара ви се струват ужасно много, то това, което можете да видите в eBay направо ще ви шокира. Цената на iPhone X в най-популярната платформа за онлайн пазаруване достигна космическите 8400 долара, а най-любопитното е, че вече има продадени 200 бройки на тази стойност. Можете да го намерите и за 6000 долара, а най-често предлаганите оферти са между 2500 и 3000 долара. Най-ниските цени пък се въртят около 1500 – 2000 долара.

Разбира се eBay не може да бъде критерий за определяне на търсенето на iPhone X, но голямата активност при тези невероятни цени сочи, че прогнозите анализаторите за огромен интерес се сбъдват, а може би слуховете за недостиг на бройките принуждават най-върлите фенове на марката да плащат в пъти повече за десетия юбилеен модел. Има и интересни предложения, като iPhone X 256 GB за 1050 долара, което определено буди съмнение, тъй като официалната цена на този вариант е с 99 долара по-висока.

След като нашите родни оператори обявиха своите цени и предложения за най-желания смартфон тази година, остава само да се надяваме, че ще се заредят и с достатъчно бройки, за да отговорят на интереса от страна на потребителите, за да не се налага да прибягваме до услугите на eBay.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This