Изберете Страница

Цената на iPhone X надхвърли 8000 долара в eBay

Една от най-обсъжданите теми тази есен е високата цена на десетия юбилеен модел iPhone, която всъщност е и най-голямата в историята на емблематичния смартфон.

Ако 999 долара ви се струват ужасно много, то това, което можете да видите в eBay направо ще ви шокира. Цената на iPhone X в най-популярната платформа за онлайн пазаруване достигна космическите 8400 долара, а най-любопитното е, че вече има продадени 200 бройки на тази стойност. Можете да го намерите и за 6000 долара, а най-често предлаганите оферти са между 2500 и 3000 долара. Най-ниските цени пък се въртят около 1500 – 2000 долара.

Разбира се eBay не може да бъде критерий за определяне на търсенето на iPhone X, но голямата активност при тези невероятни цени сочи, че прогнозите анализаторите за огромен интерес се сбъдват, а може би слуховете за недостиг на бройките принуждават най-върлите фенове на марката да плащат в пъти повече за десетия юбилеен модел. Има и интересни предложения, като iPhone X 256 GB за 1050 долара, което определено буди съмнение, тъй като официалната цена на този вариант е с 99 долара по-висока.

След като нашите родни оператори обявиха своите цени и предложения за най-желания смартфон тази година, остава само да се надяваме, че ще се заредят и с достатъчно бройки, за да отговорят на интереса от страна на потребителите, за да не се налага да прибягваме до услугите на eBay.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This