Изберете страница

Цената на iPhone X надхвърли 8000 долара в eBay

Една от най-обсъжданите теми тази есен е високата цена на десетия юбилеен модел iPhone, която всъщност е и най-голямата в историята на емблематичния смартфон.

Ако 999 долара ви се струват ужасно много, то това, което можете да видите в eBay направо ще ви шокира. Цената на iPhone X в най-популярната платформа за онлайн пазаруване достигна космическите 8400 долара, а най-любопитното е, че вече има продадени 200 бройки на тази стойност. Можете да го намерите и за 6000 долара, а най-често предлаганите оферти са между 2500 и 3000 долара. Най-ниските цени пък се въртят около 1500 – 2000 долара.

Разбира се eBay не може да бъде критерий за определяне на търсенето на iPhone X, но голямата активност при тези невероятни цени сочи, че прогнозите анализаторите за огромен интерес се сбъдват, а може би слуховете за недостиг на бройките принуждават най-върлите фенове на марката да плащат в пъти повече за десетия юбилеен модел. Има и интересни предложения, като iPhone X 256 GB за 1050 долара, което определено буди съмнение, тъй като официалната цена на този вариант е с 99 долара по-висока.

След като нашите родни оператори обявиха своите цени и предложения за най-желания смартфон тази година, остава само да се надяваме, че ще се заредят и с достатъчно бройки, за да отговорят на интереса от страна на потребителите, за да не се налага да прибягваме до услугите на eBay.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This