Изберете Страница

Цветовате Piano Black и Dark Black за iPhone 7 отново се потъврждават

Както знаете, много от слуховете за новия iPhone 7 наблягат на появата на нови цветови варианти и последните, които чухме са за Piano Black и Dark Black – лъскаво черно и матово черно.

Две снимки, публикувани в Twitter вчера от добре познатият ни лейкър The Malignant, намекват отново за двата нюанса черно, които потребителите очакват с нетърпение.

Всъщност снимките не са на самия iPhone, а на стикери, които се използват за идентифициране на тестови модели и са били заснети във Foxconn. Информацията на тях сочи, че са били етикетирани именно Piano Black и Dark Black бройки.

На първият се вижда, че моделът в матово черно е 128 GB, а лъскавият му колега е 256 GB, което за пореден път потвърждава спекулациите, че Piano Black нюансът ще бъде ексклузивен за устройствата с голяма вградена памет. Също така, това е и косвено доказателство за самите модели, които според слуховете ще разполагат с 32/128/256 GB вътрешна памет.

Ако дадем воля на въображението си и си представим новите iPhone 7 в тези черни нюанси, със сигурност можем да кажем, че ще изглеждат прекрасно. Разбира се остава малкият проблем с остатъчните отпечатъци върху лъскавата черна повърхност при Piano Black, но това е пренебрежимо малко неудобство на фона на красотата на черните нюанси.

Що се отнася до козметичните проблеми, които предизвикаха спирането на черните модели след iPhone 5 – олющване и лесно надраскване, можем само да се надяваме, че използваният процес на анодизация ще направи металният гръб на устройствата не толкова податливи на подобни влияния. Със сигурност компанията си е взела поука от грешката преди 4 години и няма да си позволи да я повтори отново.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This