Изберете Страница

Цветовате Piano Black и Dark Black за iPhone 7 отново се потъврждават

Както знаете, много от слуховете за новия iPhone 7 наблягат на появата на нови цветови варианти и последните, които чухме са за Piano Black и Dark Black – лъскаво черно и матово черно.

Две снимки, публикувани в Twitter вчера от добре познатият ни лейкър The Malignant, намекват отново за двата нюанса черно, които потребителите очакват с нетърпение.

Всъщност снимките не са на самия iPhone, а на стикери, които се използват за идентифициране на тестови модели и са били заснети във Foxconn. Информацията на тях сочи, че са били етикетирани именно Piano Black и Dark Black бройки.

На първият се вижда, че моделът в матово черно е 128 GB, а лъскавият му колега е 256 GB, което за пореден път потвърждава спекулациите, че Piano Black нюансът ще бъде ексклузивен за устройствата с голяма вградена памет. Също така, това е и косвено доказателство за самите модели, които според слуховете ще разполагат с 32/128/256 GB вътрешна памет.

Ако дадем воля на въображението си и си представим новите iPhone 7 в тези черни нюанси, със сигурност можем да кажем, че ще изглеждат прекрасно. Разбира се остава малкият проблем с остатъчните отпечатъци върху лъскавата черна повърхност при Piano Black, но това е пренебрежимо малко неудобство на фона на красотата на черните нюанси.

Що се отнася до козметичните проблеми, които предизвикаха спирането на черните модели след iPhone 5 – олющване и лесно надраскване, можем само да се надяваме, че използваният процес на анодизация ще направи металният гръб на устройствата не толкова податливи на подобни влияния. Със сигурност компанията си е взела поука от грешката преди 4 години и няма да си позволи да я повтори отново.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This