Изберете Страница

Цветовате Piano Black и Dark Black за iPhone 7 отново се потъврждават

Както знаете, много от слуховете за новия iPhone 7 наблягат на появата на нови цветови варианти и последните, които чухме са за Piano Black и Dark Black – лъскаво черно и матово черно.

Две снимки, публикувани в Twitter вчера от добре познатият ни лейкър The Malignant, намекват отново за двата нюанса черно, които потребителите очакват с нетърпение.

Всъщност снимките не са на самия iPhone, а на стикери, които се използват за идентифициране на тестови модели и са били заснети във Foxconn. Информацията на тях сочи, че са били етикетирани именно Piano Black и Dark Black бройки.

На първият се вижда, че моделът в матово черно е 128 GB, а лъскавият му колега е 256 GB, което за пореден път потвърждава спекулациите, че Piano Black нюансът ще бъде ексклузивен за устройствата с голяма вградена памет. Също така, това е и косвено доказателство за самите модели, които според слуховете ще разполагат с 32/128/256 GB вътрешна памет.

Ако дадем воля на въображението си и си представим новите iPhone 7 в тези черни нюанси, със сигурност можем да кажем, че ще изглеждат прекрасно. Разбира се остава малкият проблем с остатъчните отпечатъци върху лъскавата черна повърхност при Piano Black, но това е пренебрежимо малко неудобство на фона на красотата на черните нюанси.

Що се отнася до козметичните проблеми, които предизвикаха спирането на черните модели след iPhone 5 – олющване и лесно надраскване, можем само да се надяваме, че използваният процес на анодизация ще направи металният гръб на устройствата не толкова податливи на подобни влияния. Със сигурност компанията си е взела поука от грешката преди 4 години и няма да си позволи да я повтори отново.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Съдия на Международната търговска комисия издаде първоначална констатация, според която Apple е нарушила патентована ЕКГ технология на AliveCor и това може да доведе до забраната на Apple Watch в САЩ. След като заведе дело за нарушаване на патенти срещу Apple през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This