Изберете Страница

Фото приложението VSCO за iOS вече поддържа RAW формат

Камерата е една от функциите, които рязко се подобриха в новото поколение смартфони. Ако направим сравнение с моделите от преди 6-7 години, ще останем изумени от напредъка, който има в тази област. Всъщност смартфоните днес са най-добрите джобни фотоапарати, които можем да си купим и като казваме фотоапарати, имаме предвид точно това. За разлика от професионалните апарати, те се побират в джоба ни и могат да ни осигурят всичко необходимо, за да запечатаме момента в една наистина добра снимка.

Еволюцията обаче не се изразява само в развитието на хардуера, софтуерът също претърпя много промени и има приложения, които са наистина „смарт“. Едно от най-използваните от потребителите и харесвани фото приложения е именно VSCO, което с последната си актуализация за iOS, ще ви позволи да снимате и редактирате RAW файлове.

Apple въведе поддръжката на този формат в iOS 10 и тепърва разработчиците на софтуер за редактиране на снимки, ще имат възможност да разширяват функционалността на своите приложения.

За да се възползвате от новите възможнисти на VSCO, ви е нужен iPhone SE, 6S/ 6S Plus, 7 / 7 Plus с iOS 10 и новата версия на приложението, която можете да изтеглите от App Store.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This