Камерата е една от функциите, които рязко се подобриха в новото поколение смартфони. Ако направим сравнение с моделите от преди 6-7 години, ще останем изумени от напредъка, който има в тази област. Всъщност смартфоните днес са най-добрите джобни фотоапарати, които можем да си купим и като казваме фотоапарати, имаме предвид точно това. За разлика от професионалните апарати, те се побират в джоба ни и могат да ни осигурят всичко необходимо, за да запечатаме момента в една наистина добра снимка.

Еволюцията обаче не се изразява само в развитието на хардуера, софтуерът също претърпя много промени и има приложения, които са наистина „смарт“. Едно от най-използваните от потребителите и харесвани фото приложения е именно VSCO, което с последната си актуализация за iOS, ще ви позволи да снимате и редактирате RAW файлове.

Apple въведе поддръжката на този формат в iOS 10 и тепърва разработчиците на софтуер за редактиране на снимки, ще имат възможност да разширяват функционалността на своите приложения.

За да се възползвате от новите възможнисти на VSCO, ви е нужен iPhone SE, 6S/ 6S Plus, 7 / 7 Plus с iOS 10 и новата версия на приложението, която можете да изтеглите от App Store.