Изберете Страница

Фото приложението VSCO за iOS вече поддържа RAW формат

Камерата е една от функциите, които рязко се подобриха в новото поколение смартфони. Ако направим сравнение с моделите от преди 6-7 години, ще останем изумени от напредъка, който има в тази област. Всъщност смартфоните днес са най-добрите джобни фотоапарати, които можем да си купим и като казваме фотоапарати, имаме предвид точно това. За разлика от професионалните апарати, те се побират в джоба ни и могат да ни осигурят всичко необходимо, за да запечатаме момента в една наистина добра снимка.

Еволюцията обаче не се изразява само в развитието на хардуера, софтуерът също претърпя много промени и има приложения, които са наистина „смарт“. Едно от най-използваните от потребителите и харесвани фото приложения е именно VSCO, което с последната си актуализация за iOS, ще ви позволи да снимате и редактирате RAW файлове.

Apple въведе поддръжката на този формат в iOS 10 и тепърва разработчиците на софтуер за редактиране на снимки, ще имат възможност да разширяват функционалността на своите приложения.

За да се възползвате от новите възможнисти на VSCO, ви е нужен iPhone SE, 6S/ 6S Plus, 7 / 7 Plus с iOS 10 и новата версия на приложението, която можете да изтеглите от App Store.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This