Изберете Страница

Филмът на Стивън Содърбърг, сниман изцяло с iPhone, дебютира на фестивала в Берлин

Психологическият трилър „Unsane” на Стивън Содърбърг, който е заснет изцяло с iPhone, дебютира на Бирлинския филмов фестивал в сряда.

В интервю за пресата, холивудският режисьор каза, че се радва да заснеме филма с iPhone и ще му е трудно да се завърне към конвенционалното кино.

Unsane разказва историята на Сойер Валентини (Клеър Фой), която се премества в нов град, за да избяга от Дейвид (Джошуа Леонард), само за да се окаже, че е настанена в психиатричната клиника, в която той работи. Попаднала в този капан, тя е измъчвана от Дейвид, който й дава хапчета и я затваря в килия, където й се обяснява в любов.

Според Reuters, единственият проблем, който Содърбърг е имал при саздаването на филма е чувствителността на телефона на вибрации. Сред положителните му качества е възможността да се гледа веднага заснетоно, което съкращава времето между идеята и изпълнението и означава, че мога да се изпробват повече нови неща, твърди самият режисьор, като посочва още, че би искал да разполага с тази техника, когато е бил на 15 години.

Официалната премиера на Unsane в кината е насрочена за 23 март.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This