Изберете Страница

Това са цените, опциите за съхранение и размера на батериите за всички модели iPhone 12

С наближаване на датата на Unpacked събитието на Samsung, слуховете и изтичанията по адрес на iPhone 12 се увеличават и стават все по-конкретни. Най-новият теч идва с множество интересни подробности за новото поколение iPhone 12.

Според @komiya_kj 5.4 иночвият модел ще стартира с цена от 699 долара за 64 GB версия, 128 GB ще струва 749 долара, а 256 GB – 849 долара. В поста му в Twitter са посочени и цените и версиите на всички модели от серията:


Типстърът посочва също така и, че вариантите, които не поддържат 5G, ще са с 50 до 100 долара по-евтини и дава информация за капацитета на батериите на смартфоните. Според него iPhone 12 ще се предлага с 2227 mAh батерия, 12 Max ще има 2815 mAh батерия, а 12 Pro и 12 Pro Max ще дойдат съответно с 2775 mAh и 3687 mAh батерия:

Информацията съвпада с по-ранни твърдения от други източници, което може би означава, че вече знаем колко ще струва новият iPhone 12 и какъв ще е капацитетът на батерията на различните модели. Все пак ще се наложи да изчакаме до есента, за да разберем дали това е така.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This