Изберете Страница

Това са цените, опциите за съхранение и размера на батериите за всички модели iPhone 12

С наближаване на датата на Unpacked събитието на Samsung, слуховете и изтичанията по адрес на iPhone 12 се увеличават и стават все по-конкретни. Най-новият теч идва с множество интересни подробности за новото поколение iPhone 12.

Според @komiya_kj 5.4 иночвият модел ще стартира с цена от 699 долара за 64 GB версия, 128 GB ще струва 749 долара, а 256 GB – 849 долара. В поста му в Twitter са посочени и цените и версиите на всички модели от серията:


Типстърът посочва също така и, че вариантите, които не поддържат 5G, ще са с 50 до 100 долара по-евтини и дава информация за капацитета на батериите на смартфоните. Според него iPhone 12 ще се предлага с 2227 mAh батерия, 12 Max ще има 2815 mAh батерия, а 12 Pro и 12 Pro Max ще дойдат съответно с 2775 mAh и 3687 mAh батерия:

Информацията съвпада с по-ранни твърдения от други източници, което може би означава, че вече знаем колко ще струва новият iPhone 12 и какъв ще е капацитетът на батерията на различните модели. Все пак ще се наложи да изчакаме до есента, за да разберем дали това е така.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This