Изберете страница

Това са цените, опциите за съхранение и размера на батериите за всички модели iPhone 12

С наближаване на датата на Unpacked събитието на Samsung, слуховете и изтичанията по адрес на iPhone 12 се увеличават и стават все по-конкретни. Най-новият теч идва с множество интересни подробности за новото поколение iPhone 12.

Според @komiya_kj 5.4 иночвият модел ще стартира с цена от 699 долара за 64 GB версия, 128 GB ще струва 749 долара, а 256 GB – 849 долара. В поста му в Twitter са посочени и цените и версиите на всички модели от серията:


Типстърът посочва също така и, че вариантите, които не поддържат 5G, ще са с 50 до 100 долара по-евтини и дава информация за капацитета на батериите на смартфоните. Според него iPhone 12 ще се предлага с 2227 mAh батерия, 12 Max ще има 2815 mAh батерия, а 12 Pro и 12 Pro Max ще дойдат съответно с 2775 mAh и 3687 mAh батерия:

Информацията съвпада с по-ранни твърдения от други източници, което може би означава, че вече знаем колко ще струва новият iPhone 12 и какъв ще е капацитетът на батерията на различните модели. Все пак ще се наложи да изчакаме до есента, за да разберем дали това е така.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This