Изберете Страница

Това са цените, опциите за съхранение и размера на батериите за всички модели iPhone 12

С наближаване на датата на Unpacked събитието на Samsung, слуховете и изтичанията по адрес на iPhone 12 се увеличават и стават все по-конкретни. Най-новият теч идва с множество интересни подробности за новото поколение iPhone 12.

Според @komiya_kj 5.4 иночвият модел ще стартира с цена от 699 долара за 64 GB версия, 128 GB ще струва 749 долара, а 256 GB – 849 долара. В поста му в Twitter са посочени и цените и версиите на всички модели от серията:


Типстърът посочва също така и, че вариантите, които не поддържат 5G, ще са с 50 до 100 долара по-евтини и дава информация за капацитета на батериите на смартфоните. Според него iPhone 12 ще се предлага с 2227 mAh батерия, 12 Max ще има 2815 mAh батерия, а 12 Pro и 12 Pro Max ще дойдат съответно с 2775 mAh и 3687 mAh батерия:

Информацията съвпада с по-ранни твърдения от други източници, което може би означава, че вече знаем колко ще струва новият iPhone 12 и какъв ще е капацитетът на батерията на различните модели. Все пак ще се наложи да изчакаме до есента, за да разберем дали това е така.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This