Изберете Страница

Това може би са AirPods 3

Очаква се AirPods 3 и второто поколение AirPods Pro да бъдат пуснати през първата половина на следващата година. Сега онлайн се появи и предполагаемо изображениe на новиsя модел, което може би показва, че компанията усилено работи върху тях.

Информацията идва от 52audio, заедно със снимка, за която се твърди, че показва част от AirPods 3. Дизайнът изглежда много подобен на този на AirPods Pro, а снимката ни дава поглед върху горната част на слушалката, както и към част от корпуса на кутийката за зареждане.

Всъщност тази снимка потвърждава неотдавнашен доклад, в който се твърди, че дизайнът на AirPods 3 ще е подобен на този на настоящите AirPods Pro, с по-късо стъбло и сменяеми накрайници за ушите. Освен това слуховете сочат, че Apple работи върху подобряване на живота на батерията, но от друга страна новият модел няма да има функциите на AirPods Pro, като шумоподтискане например.

Що се отнася до второто покление AirPods Pro, гигантът предвижда да ги направи по-компактни, като изцяло елиминира стъблото. Споменатият дизайн е във фаза на тестване и е със заоблена форма, която запълва по-голямата част от ухото на потребителя, подобно на моделите на Samsung, Amazon и Google. Освен това новите Pro безжични слушалки ще имат шумоподтискане, безжични антени и микрофони в по-малък корпус, което обаче се оказва голямо придизвикателство за разработка и може да доведе до по-малко амбициозен дизайн, когато продуктът бъде финализиран. Двата модела ще бъдат захранвани от нов безжичен чип и както вече споменахме, се очаква да дебютират през първата половина на 2021 година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This