Изберете страница

Това може би са AirPods 3

Очаква се AirPods 3 и второто поколение AirPods Pro да бъдат пуснати през първата половина на следващата година. Сега онлайн се появи и предполагаемо изображениe на новиsя модел, което може би показва, че компанията усилено работи върху тях.

Информацията идва от 52audio, заедно със снимка, за която се твърди, че показва част от AirPods 3. Дизайнът изглежда много подобен на този на AirPods Pro, а снимката ни дава поглед върху горната част на слушалката, както и към част от корпуса на кутийката за зареждане.

Всъщност тази снимка потвърждава неотдавнашен доклад, в който се твърди, че дизайнът на AirPods 3 ще е подобен на този на настоящите AirPods Pro, с по-късо стъбло и сменяеми накрайници за ушите. Освен това слуховете сочат, че Apple работи върху подобряване на живота на батерията, но от друга страна новият модел няма да има функциите на AirPods Pro, като шумоподтискане например.

Що се отнася до второто покление AirPods Pro, гигантът предвижда да ги направи по-компактни, като изцяло елиминира стъблото. Споменатият дизайн е във фаза на тестване и е със заоблена форма, която запълва по-голямата част от ухото на потребителя, подобно на моделите на Samsung, Amazon и Google. Освен това новите Pro безжични слушалки ще имат шумоподтискане, безжични антени и микрофони в по-малък корпус, което обаче се оказва голямо придизвикателство за разработка и може да доведе до по-малко амбициозен дизайн, когато продуктът бъде финализиран. Двата модела ще бъдат захранвани от нов безжичен чип и както вече споменахме, се очаква да дебютират през първата половина на 2021 година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This