Изберете страница

Това може би са AirPods 3

Очаква се AirPods 3 и второто поколение AirPods Pro да бъдат пуснати през първата половина на следващата година. Сега онлайн се появи и предполагаемо изображениe на новиsя модел, което може би показва, че компанията усилено работи върху тях.

Информацията идва от 52audio, заедно със снимка, за която се твърди, че показва част от AirPods 3. Дизайнът изглежда много подобен на този на AirPods Pro, а снимката ни дава поглед върху горната част на слушалката, както и към част от корпуса на кутийката за зареждане.

Всъщност тази снимка потвърждава неотдавнашен доклад, в който се твърди, че дизайнът на AirPods 3 ще е подобен на този на настоящите AirPods Pro, с по-късо стъбло и сменяеми накрайници за ушите. Освен това слуховете сочат, че Apple работи върху подобряване на живота на батерията, но от друга страна новият модел няма да има функциите на AirPods Pro, като шумоподтискане например.

Що се отнася до второто покление AirPods Pro, гигантът предвижда да ги направи по-компактни, като изцяло елиминира стъблото. Споменатият дизайн е във фаза на тестване и е със заоблена форма, която запълва по-голямата част от ухото на потребителя, подобно на моделите на Samsung, Amazon и Google. Освен това новите Pro безжични слушалки ще имат шумоподтискане, безжични антени и микрофони в по-малък корпус, което обаче се оказва голямо придизвикателство за разработка и може да доведе до по-малко амбициозен дизайн, когато продуктът бъде финализиран. Двата модела ще бъдат захранвани от нов безжичен чип и както вече споменахме, се очаква да дебютират през първата половина на 2021 година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This