Изберете страница

Това може би са първите снимки на бъдещия iPhone 8

Десетият юбилеен модел iPhone, чиято премиера се очаква тази есен е може би най-горещия смартфон тази година, а слуховте за него не секват от месеци. Потребителите съвсем естествено възлагат най-големи  на промяна на дизайна, който три поредни години сякаш закицли, въпреки промените в хардуера на новите модели.

Слуховете за преместване на сензора за пръстови отпечатъци на гърба на телефона, подобно на Galaxy S8 така и не бяха потвърдени, или отречени категорично, но добрата новина днес е, че може би виждаме първите снимки на финалния дизайн, избран от Apple, публикувани от BGR:

Както забелязвате снимките на макета показват дизайн до голяма степен съответстващ на последните слухове. Устройството разполага с 2.5D стъклени панели отпред и отзад, леко извити по краищата си и заоблена, полирана стомана помежду им, перфектно продължаваща наклона на стъклото. Резултатът е плавна линия, която ще лежи перфектно в ръката.

На гърба на макета има изпъкнала камера, разположена вертикално, за която се предполага, че ще разполага с нова система за двуканални камери, LED светкавица и микрофон, която ще позволи оптично приближение, наред с нови функции за добавена реалност, а в долната част на телефона съвсем логично няма жак за слушалки, както и при iPhone 7.

Всъщност остават още около четири месеца, преди Apple да разкрие тайната на своя десети юбилеен модел iPhone, който може би ще се нарича iPhone 8, или iPhone X, или дори iPhone Edition. До тогава със сигурност ще станем свидетели на още много слухове и снимки, претендиращи за достоверност, но този дизайн изглежда завършен и можем да предположим, че компанията най-сетне е направила своя избор, като и да се надяваме, че спекулациите за закъснението на телефона няма да се окажат верни.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple се готви да пусне нова система, която ще позволи на персонала в магазина да ъпдейтва безжично софтуера на iPhone преди продажба, без да се налага да ги изважда от опаковката им, съобщи в своя бюлетин Power On, Марк Гърман от Bloomberg. Според него, новата...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This