Изберете Страница

Това може би е причината, поради която вашата батерия вече не е така ефективна!

Само преди два дни Apple обяви програма за безплатна замяна на батерията на някои бройки iPhone 6s, които продължават да се самоизключват произволно, въпреки че имат достатъчно заряд на батерията, но за съжаление проблемът не се наблюдава само при тези модели.

Причината за това може би се крие в използването на евтини имитации на зарядни устройства, твърди Appleinsider.

Не веднъж сме говорили за вредата, която могат да нанесат те върху вашите i-устройства и начина, по който операционната система отчита заряда на батерията. Именно там се крие и основната причината за произволните самоизключвания:

„ В резултат на щетите, нанесени от евтините зарядни устройства, продавани масово в електронните магазини, потребителите виждат погрешно отчетени високи проценти на заряда на батерията и се учудват, когато телефонът се самоизключи, преди тя да е паднала до 0. В действителност, липсата на заряд е причината устройството да изгасне и батерията наистина е източена до край, просто операционнаат система не е отчела това вярно.“ се казва в статията на Appleinsider.

За да избегнете подобни проблеми, просто не купувайте аксесоари със съмнителен произход и ниска цена! А как да ги различите, можете да разберете тук.

Освен всичко това, те носят висок риск от прегряване и запалване! Спестявайки малко пари, вие можете да унищожите своето устройство и сте изложени на опасността от пожар или токов удар!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This