Изберете Страница

Това може би е причината, поради която вашата батерия вече не е така ефективна!

Само преди два дни Apple обяви програма за безплатна замяна на батерията на някои бройки iPhone 6s, които продължават да се самоизключват произволно, въпреки че имат достатъчно заряд на батерията, но за съжаление проблемът не се наблюдава само при тези модели.

Причината за това може би се крие в използването на евтини имитации на зарядни устройства, твърди Appleinsider.

Не веднъж сме говорили за вредата, която могат да нанесат те върху вашите i-устройства и начина, по който операционната система отчита заряда на батерията. Именно там се крие и основната причината за произволните самоизключвания:

„ В резултат на щетите, нанесени от евтините зарядни устройства, продавани масово в електронните магазини, потребителите виждат погрешно отчетени високи проценти на заряда на батерията и се учудват, когато телефонът се самоизключи, преди тя да е паднала до 0. В действителност, липсата на заряд е причината устройството да изгасне и батерията наистина е източена до край, просто операционнаат система не е отчела това вярно.“ се казва в статията на Appleinsider.

За да избегнете подобни проблеми, просто не купувайте аксесоари със съмнителен произход и ниска цена! А как да ги различите, можете да разберете тук.

Освен всичко това, те носят висок риск от прегряване и запалване! Спестявайки малко пари, вие можете да унищожите своето устройство и сте изложени на опасността от пожар или токов удар!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This