Изберете страница

Тим Кук: Продажбите на Apple Watch вървят добре!

Трудно е да се каже дали Apple Watch е хит или провал, тъй като компанията не разкрива данни за продажбите му, но Тим Кук сам сподели, че те „вървят дабре“.

Според доклад на IDC, който предизвика този отговор от страна на изпълнителния директор на Apple, тя се класира едва на четвърто място на пазара на носими устройства, след Fitbit, Xiaomi и Garmin и отбелязва рязък спад в количеството на доставките, спрямо същия период на миналата година.

Тим Кук се опита да изясни нещата пред Reuters, като сподели, че продажбите на Apple Watch са поставили рекорд през първата седмица на празничното пазаруване, но коментарът му така и не беше подкрепен с цифри.

Кук сподели добави още, че текущото тримесечие трябва да бъде най-доброто за умния часовник на компанията до сега, което може би означава, че продадените количества са много повече, в сравнение с предходните месеци.

Остава да разберем дали и потребителите са склонни да заменят своите по-стари модели, с новото поколение, което компанията представи през септември и дали въобще той е достатъчно полезен за тях в ежедневието, или ще станем свидетели на един бавен и скучен темп на растеж през следващите години.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This