Изберете Страница

Тим Кук най-сетне отговори на въпросите за намаляване на цената на iPhone X

Главният изпълнителен директор на Apple, Тим Кук най-сетне коментира въпросите, свързани със слуха за намаляване на цената на iPhone X. По време на интервю за Ребека Джарвис от ABC News в четвъртък, Кук беше попитан за възможността да видим скоро по-евтина версия на водещия продукт на компанията, а отговорът му беше еднозначен:

„Ние влагаме много иновации в тези телефони и затова смятаме, че цената е разумна и съответства на нивото на устройствата“.

Това съвсем логично поставя край на спекулациите, че поради не достатъчно високите продажби на iPhone X, компанията ще намали цената му тази година.

Нещо повече, известният анализатор Минг-Чи Куо прогнозира в своите нови бележки до инвеститорите, че тази година ще видим два съвсем нови модела iPhone X с 6.5 инчов OLED дисплей и с 6.1 инчов LCD панел и Face ID, а гигантът ще преустанови изцяло производството на текущия модел, ако продажбите му не са задоволителни. Това до някъде противоречи на политиката на компанията да намалява цената на по-старите си модели, за да ги остави като по-евтина алтернатива на новите, но пък от друга страна имаме iPhone 8/8 Plus, които ще изпълняват тази роля, заедно с LCD варианта, запазвайки и възможността за използване на Touch ID за клиентите, които все още не искат да преминат към Face ID.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар