Изберете Страница

Теленор обяви цените на iPhone 7

Като официален представител на Apple за България, Теленор обяви своите цени за най-новите смартфони на компанията и предварителни поръчки, които започват от днес.

Цените на по-малкия модел започват от 899.99 лв за 32 GB вариант при двугодишен договор за обновения план Теленор Нонстоп, чиято месечна такса вече е намалена от 60.99 лв на 40.99 лв. Цената без договор е 1479.99 лв, като са налични многобройни комбинации с различните планове и варианти за лизинг.

Респективно цената на iPhone 7 Plus започва от 1099.99 лв за 32 GB вариант със същия тарифен план, а при свободна продажба е 1749.99.

Можете да разгледате всички възможности на страницата на оператора.

Може би сте забелязали вече, че на лице е увеличение спрямо цената на iPhone 6s миналата година, но от друга страна операторът неколкократно промени цените и условията на тарифните си планове, което се отразява и на субсидираната цена на устройствата.

За тези, които не желаят да се обвързват с оператори и договори, има възможност да закупят iPhone 7/Plus от Ozone.bg, който също вече обяви цени на своя сайт. Там те започват от 1519 лв за 32 GB вариант на малкия модел и 1799 лв за Plus с 32 GB вградена памет и достигат до 1949 лв за 256 GB iPhone 7 и 2229 лв за 256 GB iPhone 7 Plus.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Trackbacks/Pingbacks

  1. Какъв модел и цвят iPhone 7 избрахте? | Apple Fans Bulgaria - […] като вчера и у нас станаха ясни цените на новия iPhone 7 и започнаха предварителните записвания […]

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This