Изберете Страница

Теленор обяви цените на iPhone 7

Като официален представител на Apple за България, Теленор обяви своите цени за най-новите смартфони на компанията и предварителни поръчки, които започват от днес.

Цените на по-малкия модел започват от 899.99 лв за 32 GB вариант при двугодишен договор за обновения план Теленор Нонстоп, чиято месечна такса вече е намалена от 60.99 лв на 40.99 лв. Цената без договор е 1479.99 лв, като са налични многобройни комбинации с различните планове и варианти за лизинг.

Респективно цената на iPhone 7 Plus започва от 1099.99 лв за 32 GB вариант със същия тарифен план, а при свободна продажба е 1749.99.

Можете да разгледате всички възможности на страницата на оператора.

Може би сте забелязали вече, че на лице е увеличение спрямо цената на iPhone 6s миналата година, но от друга страна операторът неколкократно промени цените и условията на тарифните си планове, което се отразява и на субсидираната цена на устройствата.

За тези, които не желаят да се обвързват с оператори и договори, има възможност да закупят iPhone 7/Plus от Ozone.bg, който също вече обяви цени на своя сайт. Там те започват от 1519 лв за 32 GB вариант на малкия модел и 1799 лв за Plus с 32 GB вградена памет и достигат до 1949 лв за 256 GB iPhone 7 и 2229 лв за 256 GB iPhone 7 Plus.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Trackbacks/Pingbacks

  1. Какъв модел и цвят iPhone 7 избрахте? | Apple Fans Bulgaria - […] като вчера и у нас станаха ясни цените на новия iPhone 7 и започнаха предварителните записвания […]

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This