Изберете страница

Теленор обяви цените на iPhone 7

Като официален представител на Apple за България, Теленор обяви своите цени за най-новите смартфони на компанията и предварителни поръчки, които започват от днес.

Цените на по-малкия модел започват от 899.99 лв за 32 GB вариант при двугодишен договор за обновения план Теленор Нонстоп, чиято месечна такса вече е намалена от 60.99 лв на 40.99 лв. Цената без договор е 1479.99 лв, като са налични многобройни комбинации с различните планове и варианти за лизинг.

Респективно цената на iPhone 7 Plus започва от 1099.99 лв за 32 GB вариант със същия тарифен план, а при свободна продажба е 1749.99.

Можете да разгледате всички възможности на страницата на оператора.

Може би сте забелязали вече, че на лице е увеличение спрямо цената на iPhone 6s миналата година, но от друга страна операторът неколкократно промени цените и условията на тарифните си планове, което се отразява и на субсидираната цена на устройствата.

За тези, които не желаят да се обвързват с оператори и договори, има възможност да закупят iPhone 7/Plus от Ozone.bg, който също вече обяви цени на своя сайт. Там те започват от 1519 лв за 32 GB вариант на малкия модел и 1799 лв за Plus с 32 GB вградена памет и достигат до 1949 лв за 256 GB iPhone 7 и 2229 лв за 256 GB iPhone 7 Plus.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This