Изберете Страница

Теленор обяви цените на iPhone 7

Като официален представител на Apple за България, Теленор обяви своите цени за най-новите смартфони на компанията и предварителни поръчки, които започват от днес.

Цените на по-малкия модел започват от 899.99 лв за 32 GB вариант при двугодишен договор за обновения план Теленор Нонстоп, чиято месечна такса вече е намалена от 60.99 лв на 40.99 лв. Цената без договор е 1479.99 лв, като са налични многобройни комбинации с различните планове и варианти за лизинг.

Респективно цената на iPhone 7 Plus започва от 1099.99 лв за 32 GB вариант със същия тарифен план, а при свободна продажба е 1749.99.

Можете да разгледате всички възможности на страницата на оператора.

Може би сте забелязали вече, че на лице е увеличение спрямо цената на iPhone 6s миналата година, но от друга страна операторът неколкократно промени цените и условията на тарифните си планове, което се отразява и на субсидираната цена на устройствата.

За тези, които не желаят да се обвързват с оператори и договори, има възможност да закупят iPhone 7/Plus от Ozone.bg, който също вече обяви цени на своя сайт. Там те започват от 1519 лв за 32 GB вариант на малкия модел и 1799 лв за Plus с 32 GB вградена памет и достигат до 1949 лв за 256 GB iPhone 7 и 2229 лв за 256 GB iPhone 7 Plus.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This