Изберете страница

Теленор обяви цените за iPhone X

Заедно с началото на предварителните поръчки, Теленор публикува и цените за най-очаквания смартфон тази година – iPhone X.

За 64 GB версия, те започват от 1660 лв с план Тотал 44.99 и договор за 24 месеца и достигат до 2120 с план Тотал 10.99, а цената за свободна продажба не е обявена все още.

За 256 GB вариант, цената стартира от 1960 лв с най-големия план и договор за 24 месеца и достига до 2420 лв с най-малкия. Любопитното е, че има предложения и с 12 месечен договор и за двата варианта.

Своята предварителна поръчка можете да заявите на сайта на оператора, където подробно можете да разгледате всички възможности и да изберете най-приемливата за вас. По магазините iPhone X се очаква на 3 ноември, също както в цял свят.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This