Изберете Страница

Теленор обяви цените за iPhone X

Заедно с началото на предварителните поръчки, Теленор публикува и цените за най-очаквания смартфон тази година – iPhone X.

За 64 GB версия, те започват от 1660 лв с план Тотал 44.99 и договор за 24 месеца и достигат до 2120 с план Тотал 10.99, а цената за свободна продажба не е обявена все още.

За 256 GB вариант, цената стартира от 1960 лв с най-големия план и договор за 24 месеца и достига до 2420 лв с най-малкия. Любопитното е, че има предложения и с 12 месечен договор и за двата варианта.

Своята предварителна поръчка можете да заявите на сайта на оператора, където подробно можете да разгледате всички възможности и да изберете най-приемливата за вас. По магазините iPhone X се очаква на 3 ноември, също както в цял свят.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Всички знаят колко трудно, да не кажем невъзможно е използването на телефона с мокри ръце. Това обаче би могло да се промени, тъй като Apple получи нов патент от службата за патенти и търговски марки на САЩ, описващ промени на функциите на електронно устройство във...

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This