Изберете Страница

Теленор обяви цените за iPhone X

Заедно с началото на предварителните поръчки, Теленор публикува и цените за най-очаквания смартфон тази година – iPhone X.

За 64 GB версия, те започват от 1660 лв с план Тотал 44.99 и договор за 24 месеца и достигат до 2120 с план Тотал 10.99, а цената за свободна продажба не е обявена все още.

За 256 GB вариант, цената стартира от 1960 лв с най-големия план и договор за 24 месеца и достига до 2420 лв с най-малкия. Любопитното е, че има предложения и с 12 месечен договор и за двата варианта.

Своята предварителна поръчка можете да заявите на сайта на оператора, където подробно можете да разгледате всички възможности и да изберете най-приемливата за вас. По магазините iPhone X се очаква на 3 ноември, също както в цял свят.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This