Изберете Страница

Така ли ще изглежда iPhone 8?

Премиерата на десетия юбилеен модел iPhone неумолимо наближава, а слуховете и изтичанията, свързани с него не спират.

Нови снимки и видео клип, публикувани в Twitter, може би на дават поредната възможност да хвърлим поглед към бъдещия iPhone 8, около три месеца, преди той да бъде показан официално.

Според последните слухове, телефонът ще разполага с 2.5D стъклени панели отпред и отзад, за да може да предложи възможността за безжино зареждане, а рамката му ще е от неръждаема стомана, заоблена и полирана до блясък.

Предния панел на iPhone 8 безспорно беше горещата точка на всички спекулации, но според последната информация, той ще има много тесни рамки и една изрязана област в горната част, където ще се помещават камерата, микрофона и останалите сензори.

Виждали сме много рендери, но тези снимки с високо качество показват 3D принтиран макет, който се използва от производителите на аксесоари за направата на кейсове и защитни стъкла.

Разбира се все още няма официално потвърждение, че именно това е окончателния дизайн на iPhone 8, но според слуховете той вече навлезе в масово производство и е напълно възможно на финала да изглежда именно така.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип, коментира известният анализатор Минг-Чи Куо, след като през последните дни в интернет пространството се появиха редица оплаквания от страна на потребители на устройствата. Първоначално се...

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This