Премиерата на десетия юбилеен модел iPhone неумолимо наближава, а слуховете и изтичанията, свързани с него не спират.

Нови снимки и видео клип, публикувани в Twitter, може би на дават поредната възможност да хвърлим поглед към бъдещия iPhone 8, около три месеца, преди той да бъде показан официално.

Според последните слухове, телефонът ще разполага с 2.5D стъклени панели отпред и отзад, за да може да предложи възможността за безжино зареждане, а рамката му ще е от неръждаема стомана, заоблена и полирана до блясък.

Предния панел на iPhone 8 безспорно беше горещата точка на всички спекулации, но според последната информация, той ще има много тесни рамки и една изрязана област в горната част, където ще се помещават камерата, микрофона и останалите сензори.

Виждали сме много рендери, но тези снимки с високо качество показват 3D принтиран макет, който се използва от производителите на аксесоари за направата на кейсове и защитни стъкла.

Разбира се все още няма официално потвърждение, че именно това е окончателния дизайн на iPhone 8, но според слуховете той вече навлезе в масово производство и е напълно възможно на финала да изглежда именно така.