Изберете Страница

Така ли ще изглежда iPhone 8?

Премиерата на десетия юбилеен модел iPhone неумолимо наближава, а слуховете и изтичанията, свързани с него не спират.

Нови снимки и видео клип, публикувани в Twitter, може би на дават поредната възможност да хвърлим поглед към бъдещия iPhone 8, около три месеца, преди той да бъде показан официално.

Според последните слухове, телефонът ще разполага с 2.5D стъклени панели отпред и отзад, за да може да предложи възможността за безжино зареждане, а рамката му ще е от неръждаема стомана, заоблена и полирана до блясък.

Предния панел на iPhone 8 безспорно беше горещата точка на всички спекулации, но според последната информация, той ще има много тесни рамки и една изрязана област в горната част, където ще се помещават камерата, микрофона и останалите сензори.

Виждали сме много рендери, но тези снимки с високо качество показват 3D принтиран макет, който се използва от производителите на аксесоари за направата на кейсове и защитни стъкла.

Разбира се все още няма официално потвърждение, че именно това е окончателния дизайн на iPhone 8, но според слуховете той вече навлезе в масово производство и е напълно възможно на финала да изглежда именно така.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Концепция показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16

Концепция показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16

До премиерата на iPhone 14 не остава много време, а феновете са любопитни да видят новите устройства. Сега дизайнер създаде концепция, която показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16, ако се съди по слуховете до момента. Graphic Designer AR7 сподели в Twitter...

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This