Изберете Страница

Сървърите на Apple за кратко позволиха връщане към по-старите версии на iOS

Сървърите на Apple неочаквано позволиха подписването на по-старите версии на iOS вчера, което даде възможност на много от собствениците на iPhone и iPad да върнат устройствата си към тях, отървавайки се от множеството проблеми на iOS 11.

Този странен факт беше открит от потребителите на Reddit, а тракерите на IPSW.me показваха кой модел телефон до коя версия може да се даунгрейдне, след изтеглане на подходящия файл и използване на iTunes.

Неочакваната „промоция“ за съжаление се задържа само няколко часа, след което компанията върна системата си в предишното й състояние, позволявайки даунгрейд само до някоя от версиите на iOS 11. Много вероятно е този случай да е в резултат на техническа грешка на служител, но каквато и да е причината, тя зарадва хиляди потребители по света.

Apple все още не е коментирала официално случая, но както навярно знаете, тя се придържа към политиката си за предотвратяване връщането към по-стари версии на фирмуера, малко след пускането на новите, принуждавайки клиентите си да ъпдейтнат в определен момент и предлагайки по този начин повече сигурност и най-новите функции за хардуера си.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This