Както вече знаете, тазгодишното есенно събитие на Apple ще се проведе в новия кампус Apple Park и по-точно в конферентната му зала, наречена на покойния визионер и съосновател на компанията, Стив Джобс.

Медийното събитие ще бъде първото, което ще се проведе в новото седалище на Apple, а самия кампус все още не е напълно завършен. Знаем, че голяма част от конферентната зала се намира под земята, но все още не сме имали възможността да надникнем вътре. Въпреки това, MacMagazine публикува няколко снимки, които ни дават известна представа за самата зала, въпреки че не са направени скоро:

Така е изглеждала тя, според Google Maps през юни и очевидно има още много работа, преди да приеме своите първи гости. Всъщност до последния момент, не се знаеше, дали ще бъде завършена, за да се проведе в нея голямото медийно събитие, но явно компанията успя да спази вътрешните си срокове. Въпреки, че на предоставените снимки, залата е все още в процес на строеж, тя наистина изглежда впечатляваща и със сигурност достойна да носи името на покойния Стив Джобс. На 12 този месец, ще имаме възможността да я видим в пълния й блясък, когато за пръв път отвори врати за избрани журналисти. Събитието може да се гледа онлайн, с помощта на Safari и Edge, а линкът към стрийма ще бъде предоставен от Apple, когато то наближи. Освен красивата нова зала, ще видим и най-горещия смартфон тази есен – десетия юбилеен iPhone, придружен от още два модела и новото поколение Apple Watch и Apple TV. Тогава ще стане ясно и дали всичко, което чухме за тези продукти през последните месеци е истина, или компанията ще ни изненада с нещо неочаквано.