Изберете страница

Слух: Apple ще пусне AirPower и новия кейс за зареждане на AirPods през март

Интересен слух от тази сряда твърди, че Apple ще започне доставките на своя пад за безжично зареждане AirPower и новия кейс за AirPods в края на март, след като и двете устройства бяха представени на официалното събитие на компанията миналия септември.

Позовавайки се на източник от BestBay, The Apple Post съобщава, че търговецът на дребно и оторизиран реселър на Apple ще старитра продажбите на двата продукта от следващия месец. Според същия източник, BestBay ще ги предлага онлайн в същия ден, както и самата компания. Apple Post не е сред надеждните източници на предварителна информация, що се отнася до продукти на Apple, така че може би тярбва да се отнесем към този слух с известно недоверие, освен това изглежда компанията възнамерява да продава кутийката за зареждана на слушалките само чрез собствените си магазини, оставяйки дистрибуторите от трети страни като BestBay да предлагат артикула в комплект със самите AirPods.

По време на представянето, компанията описа кейса като опционален, което предполага, че той ще се предлага успоредно с по-стария модел. Трябва да напомним, че за разлика от него, новият вариант предлага възможност за безжично зареждане.

Точната дата не се посочва от източника, но в доклада се споменава, че демонстрационните бройки ще бъдат получени от търговеца в „края на март“.

AirPower също беше представена перз септември и представлява подложка за безжично зареждане, която позвоялва едноврменото използване за iPhone, Apple Watch и AirPods, като цената й най-вероятно ще е около 199 долара. За подмяна на кейса на AirPod пък, според спекулациите ще трябва да се бръкнете с още 69 долара.

Към момента Apple все още не е обявила дата за официалния старт на продажбите на двете устройства.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This