Изберете Страница

Слух: Apple ще пусне AirPower и новия кейс за зареждане на AirPods през март

Интересен слух от тази сряда твърди, че Apple ще започне доставките на своя пад за безжично зареждане AirPower и новия кейс за AirPods в края на март, след като и двете устройства бяха представени на официалното събитие на компанията миналия септември.

Позовавайки се на източник от BestBay, The Apple Post съобщава, че търговецът на дребно и оторизиран реселър на Apple ще старитра продажбите на двата продукта от следващия месец. Според същия източник, BestBay ще ги предлага онлайн в същия ден, както и самата компания. Apple Post не е сред надеждните източници на предварителна информация, що се отнася до продукти на Apple, така че може би тярбва да се отнесем към този слух с известно недоверие, освен това изглежда компанията възнамерява да продава кутийката за зареждана на слушалките само чрез собствените си магазини, оставяйки дистрибуторите от трети страни като BestBay да предлагат артикула в комплект със самите AirPods.

По време на представянето, компанията описа кейса като опционален, което предполага, че той ще се предлага успоредно с по-стария модел. Трябва да напомним, че за разлика от него, новият вариант предлага възможност за безжично зареждане.

Точната дата не се посочва от източника, но в доклада се споменава, че демонстрационните бройки ще бъдат получени от търговеца в „края на март“.

AirPower също беше представена перз септември и представлява подложка за безжично зареждане, която позвоялва едноврменото използване за iPhone, Apple Watch и AirPods, като цената й най-вероятно ще е около 199 долара. За подмяна на кейса на AirPod пък, според спекулациите ще трябва да се бръкнете с още 69 долара.

Към момента Apple все още не е обявила дата за официалния старт на продажбите на двете устройства.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This