Изберете страница

Следващите модели iPhone ще са с 5.28 и 6.46 инчови дисплеи

Слуховете за iPhone 8 все още са в разгара си, но един доклад на The Bell вече хвърля поглед към условно наречения iPhone 9, чиято премиера ще е следващата година. Изданието се фокусира върху сделката между Apple и Samsung, според която корейският гигант ще достави 180 милиона OLED дисплеи в размер 5.28 и 6.46 инча за следващата година.

Както знаете, в момента Apple продава 4.7 и 5.5 инчови iPhone, а според слуховете се очаква през септември да пусне три модела, сред които iPhone 7s/7s Plus отново с 4.7 и 5.5 инчови LCD екрани и iPhone 8 с 5.8 инчов OLED дисплей.

Двете компании са подписали споразумение за неразкриване на информация относно общите условия на сделката, включително и размера на поръчаните панели, но слуховете гласят, че iPhone 9 ще предложи екран, който ще бъде малко по-малък от този на iPhone Plus моделите и още един, който ще е с по-голям дисплей от всички сматфони на компанията до момента. Въпреки, че докладът не потвърждава точните размери на бъдещите модели, можем да предположим, че теще са подобни на текущото поколение iPhone, но ще се простират от край до край върху предния им панел.

За съжаление докладът на The Bell не дава повече подробности, свързани с iPhone 9, но това е съвсем нормално, като се има предвид, че до премиерата му има повече от година. Сключването на сделката на този момент обаче, ще осигури нужното технологично време на Samsung да инвестира в своите заводи и поточни линии, за да може да подсигури нужните компоненти няколко месеца, преди премиерата на следващите модели iPhone, а Apple неве днъж се е доверявала на корейския гигант като доставчик, въпреки ожесточената конкуренция между тях на пазара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This