Изберете страница

Сгъваемият iPhone може би ще дойде с поддръжка на стилус

Няколко сайта през последните дни отразиха прогноза на китайски анализатор за сгъваем iPhone с поддръжка на Apple Pencil, който ще пристигне през 2023 година.

Китайската аналитична компания EqualOcean съобщи, че първият сгъваем модел iPhone може да добави и поддръжка на Apple Pencil. Освен това компанията твърди, че той ще има 7.3 до 7.6 инчов OLED дисплей и може да стартира през 2023 година.

Това твърдение обаче, просто отразява част от слуховете до момента, без да добавя нищо ново. Apple има множество подадени патенти за сгъваем телефон. Един от тях се занимава с предотвратяването на проблемите при многократното сгъване на панела, друг разглежда възможните решения за батерията. Ясно е, че компанията ексепиментира със сгъваем модел и в даден момент ще го пусне на пазара, поне за да оцени реакцията на потребителите и търсенето.

В края на миналата годани слуховете сочеха, че Foxconn вече прави проби на тестови бройки, а Bloomberg потвърди тази информация миналия месец. Плановете за пускане на пазара на сгъваем iPhone обаче, все още са забулени в мистерия, а друг източник твърди, че Apple все още няма функционално устройство, което означава, че прототипите все още са в ранен етап на разработка и може никога да не видят бял свят.

Идеята за поддръжка на стилус изглежда добра, но дали тя ще се материализира, все още не е ясно.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This