Изберете Страница

Сгъваемият iPhone може би ще дойде с поддръжка на стилус

Няколко сайта през последните дни отразиха прогноза на китайски анализатор за сгъваем iPhone с поддръжка на Apple Pencil, който ще пристигне през 2023 година.

Китайската аналитична компания EqualOcean съобщи, че първият сгъваем модел iPhone може да добави и поддръжка на Apple Pencil. Освен това компанията твърди, че той ще има 7.3 до 7.6 инчов OLED дисплей и може да стартира през 2023 година.

Това твърдение обаче, просто отразява част от слуховете до момента, без да добавя нищо ново. Apple има множество подадени патенти за сгъваем телефон. Един от тях се занимава с предотвратяването на проблемите при многократното сгъване на панела, друг разглежда възможните решения за батерията. Ясно е, че компанията ексепиментира със сгъваем модел и в даден момент ще го пусне на пазара, поне за да оцени реакцията на потребителите и търсенето.

В края на миналата годани слуховете сочеха, че Foxconn вече прави проби на тестови бройки, а Bloomberg потвърди тази информация миналия месец. Плановете за пускане на пазара на сгъваем iPhone обаче, все още са забулени в мистерия, а друг източник твърди, че Apple все още няма функционално устройство, което означава, че прототипите все още са в ранен етап на разработка и може никога да не видят бял свят.

Идеята за поддръжка на стилус изглежда добра, но дали тя ще се материализира, все още не е ясно.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This