Изберете Страница

Сгъваемият iPhone може би ще дойде с поддръжка на стилус

Няколко сайта през последните дни отразиха прогноза на китайски анализатор за сгъваем iPhone с поддръжка на Apple Pencil, който ще пристигне през 2023 година.

Китайската аналитична компания EqualOcean съобщи, че първият сгъваем модел iPhone може да добави и поддръжка на Apple Pencil. Освен това компанията твърди, че той ще има 7.3 до 7.6 инчов OLED дисплей и може да стартира през 2023 година.

Това твърдение обаче, просто отразява част от слуховете до момента, без да добавя нищо ново. Apple има множество подадени патенти за сгъваем телефон. Един от тях се занимава с предотвратяването на проблемите при многократното сгъване на панела, друг разглежда възможните решения за батерията. Ясно е, че компанията ексепиментира със сгъваем модел и в даден момент ще го пусне на пазара, поне за да оцени реакцията на потребителите и търсенето.

В края на миналата годани слуховете сочеха, че Foxconn вече прави проби на тестови бройки, а Bloomberg потвърди тази информация миналия месец. Плановете за пускане на пазара на сгъваем iPhone обаче, все още са забулени в мистерия, а друг източник твърди, че Apple все още няма функционално устройство, което означава, че прототипите все още са в ранен етап на разработка и може никога да не видят бял свят.

Идеята за поддръжка на стилус изглежда добра, но дали тя ще се материализира, все още не е ясно.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This