Изберете страница

Сгъваемият iPhone може би ще дойде с поддръжка на стилус

Няколко сайта през последните дни отразиха прогноза на китайски анализатор за сгъваем iPhone с поддръжка на Apple Pencil, който ще пристигне през 2023 година.

Китайската аналитична компания EqualOcean съобщи, че първият сгъваем модел iPhone може да добави и поддръжка на Apple Pencil. Освен това компанията твърди, че той ще има 7.3 до 7.6 инчов OLED дисплей и може да стартира през 2023 година.

Това твърдение обаче, просто отразява част от слуховете до момента, без да добавя нищо ново. Apple има множество подадени патенти за сгъваем телефон. Един от тях се занимава с предотвратяването на проблемите при многократното сгъване на панела, друг разглежда възможните решения за батерията. Ясно е, че компанията ексепиментира със сгъваем модел и в даден момент ще го пусне на пазара, поне за да оцени реакцията на потребителите и търсенето.

В края на миналата годани слуховете сочеха, че Foxconn вече прави проби на тестови бройки, а Bloomberg потвърди тази информация миналия месец. Плановете за пускане на пазара на сгъваем iPhone обаче, все още са забулени в мистерия, а друг източник твърди, че Apple все още няма функционално устройство, което означава, че прототипите все още са в ранен етап на разработка и може никога да не видят бял свят.

Идеята за поддръжка на стилус изглежда добра, но дали тя ще се материализира, все още не е ясно.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This