Изберете Страница

Само моделите iPhone 14 Pro ще имат ProMotion дисплеи

Само моделите iPhone 14 Pro ще имат ProMotion дисплеи, твърди нов доклад, посочвайки, че потребителите ще трябва да изчакат iPhone 15 през 2023 година, за да получат тази опция и за останалите устройства в серията.

Това става ясно от темата за дизайна на дисплея на бъдещите iPhone 14 Pro в Twitter, където анализаторът Рос Йънг от Display Supply Chain Consultation отговаря на въпрос за не-Pro моделите от тазгодишната серия и това дали има някакви очаквания за добавяне на ProMotion през 2022 година. Йънг посочва, че това няма да се случи.


Анализаторът обяснява, че “тъй като BOE няма достатъчно капацитет за LTPO” и все още не е изпратила никакви LTPO панели, би било “доста рисковано” Apple да въведе технологията на дисплея в този момент. Вместо това може тя да пристигне “може би през 2023 година”, добавя Йънг.

Понастоящем Samsung е доставчик на LTPO OLED панелите, използвани в iPhone 13 Pro, като LG Display също ще се присъедини към доставчиците за iPhone 14. Въпреки, че BOE работи усилено, за да стане доставчик на Apple, липсата на капацитет за производство на LTPO ефективно изключва възможността да прави ProMotion панели в този момент.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар