Изберете Страница

Само моделите iPhone 14 Pro ще имат ProMotion дисплеи

Само моделите iPhone 14 Pro ще имат ProMotion дисплеи, твърди нов доклад, посочвайки, че потребителите ще трябва да изчакат iPhone 15 през 2023 година, за да получат тази опция и за останалите устройства в серията.

Това става ясно от темата за дизайна на дисплея на бъдещите iPhone 14 Pro в Twitter, където анализаторът Рос Йънг от Display Supply Chain Consultation отговаря на въпрос за не-Pro моделите от тазгодишната серия и това дали има някакви очаквания за добавяне на ProMotion през 2022 година. Йънг посочва, че това няма да се случи.


Анализаторът обяснява, че “тъй като BOE няма достатъчно капацитет за LTPO” и все още не е изпратила никакви LTPO панели, би било “доста рисковано” Apple да въведе технологията на дисплея в този момент. Вместо това може тя да пристигне “може би през 2023 година”, добавя Йънг.

Понастоящем Samsung е доставчик на LTPO OLED панелите, използвани в iPhone 13 Pro, като LG Display също ще се присъедини към доставчиците за iPhone 14. Въпреки, че BOE работи усилено, за да стане доставчик на Apple, липсата на капацитет за производство на LTPO ефективно изключва възможността да прави ProMotion панели в този момент.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This