Изберете Страница

Само моделите iPhone 14 Pro ще имат ProMotion дисплеи

Само моделите iPhone 14 Pro ще имат ProMotion дисплеи, твърди нов доклад, посочвайки, че потребителите ще трябва да изчакат iPhone 15 през 2023 година, за да получат тази опция и за останалите устройства в серията.

Това става ясно от темата за дизайна на дисплея на бъдещите iPhone 14 Pro в Twitter, където анализаторът Рос Йънг от Display Supply Chain Consultation отговаря на въпрос за не-Pro моделите от тазгодишната серия и това дали има някакви очаквания за добавяне на ProMotion през 2022 година. Йънг посочва, че това няма да се случи.


Анализаторът обяснява, че “тъй като BOE няма достатъчно капацитет за LTPO” и все още не е изпратила никакви LTPO панели, би било “доста рисковано” Apple да въведе технологията на дисплея в този момент. Вместо това може тя да пристигне “може би през 2023 година”, добавя Йънг.

Понастоящем Samsung е доставчик на LTPO OLED панелите, използвани в iPhone 13 Pro, като LG Display също ще се присъедини към доставчиците за iPhone 14. Въпреки, че BOE работи усилено, за да стане доставчик на Apple, липсата на капацитет за производство на LTPO ефективно изключва възможността да прави ProMotion панели в този момент.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This