Изберете страница

Сайт ви позволява да проектирате мечтания iPhone

Много хора не са доволни от това, че Apple рядко променя дизайна на своя iPhone. Тази година също няма да е изключение, той като се очаква iPhone 14 да е много близък външно до своя предшественик, но един нов сайт ви дава възможност да проектирате свой собствен дизайн.

Креативният разработчик Neal Agarwal създаде сайт, който ви позволява да добавяте нови портове, да променяте цвета, да изберете камерата и много други. Когато посетите сайта за пръв път ще видите един празен макет, който реално представлява обикновен iPhone 13 Pro, без прорез, без портове, бутони и камера. Вие ще имате възможността да добавите всичко това, насочвайки се в желаната посока.


Интересното в този инструмент за поректиране на iPhone е, че можете да комбинирате всички елементи, добавяйки дори емблематичния въртящ се бутон на iPod, жак за слушалки, дизайн в стил Pro Display XDR и др. Можете и да персонализирате цвета и да изберете специфични акценти за бутоните, логото и почти всичко друго.

Разбира се всичко това ще остане само на екрана, но може би все пак си заслужава поне за миг да се почувствате като инженер на Apple.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This