Изберете Страница

Сайт ви позволява да проектирате мечтания iPhone

Много хора не са доволни от това, че Apple рядко променя дизайна на своя iPhone. Тази година също няма да е изключение, той като се очаква iPhone 14 да е много близък външно до своя предшественик, но един нов сайт ви дава възможност да проектирате свой собствен дизайн.

Креативният разработчик Neal Agarwal създаде сайт, който ви позволява да добавяте нови портове, да променяте цвета, да изберете камерата и много други. Когато посетите сайта за пръв път ще видите един празен макет, който реално представлява обикновен iPhone 13 Pro, без прорез, без портове, бутони и камера. Вие ще имате възможността да добавите всичко това, насочвайки се в желаната посока.


Интересното в този инструмент за поректиране на iPhone е, че можете да комбинирате всички елементи, добавяйки дори емблематичния въртящ се бутон на iPod, жак за слушалки, дизайн в стил Pro Display XDR и др. Можете и да персонализирате цвета и да изберете специфични акценти за бутоните, логото и почти всичко друго.

Разбира се всичко това ще остане само на екрана, но може би все пак си заслужава поне за миг да се почувствате като инженер на Apple.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This