Изберете Страница

Сайт ви позволява да проектирате мечтания iPhone

Много хора не са доволни от това, че Apple рядко променя дизайна на своя iPhone. Тази година също няма да е изключение, той като се очаква iPhone 14 да е много близък външно до своя предшественик, но един нов сайт ви дава възможност да проектирате свой собствен дизайн.

Креативният разработчик Neal Agarwal създаде сайт, който ви позволява да добавяте нови портове, да променяте цвета, да изберете камерата и много други. Когато посетите сайта за пръв път ще видите един празен макет, който реално представлява обикновен iPhone 13 Pro, без прорез, без портове, бутони и камера. Вие ще имате възможността да добавите всичко това, насочвайки се в желаната посока.


Интересното в този инструмент за поректиране на iPhone е, че можете да комбинирате всички елементи, добавяйки дори емблематичния въртящ се бутон на iPod, жак за слушалки, дизайн в стил Pro Display XDR и др. Можете и да персонализирате цвета и да изберете специфични акценти за бутоните, логото и почти всичко друго.

Разбира се всичко това ще остане само на екрана, но може би все пак си заслужава поне за миг да се почувствате като инженер на Apple.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

iOS 16.4  ще добави някои нови функции

iOS 16.4 ще добави някои нови функции

След почти 6 седмици бета тестове, се очаква iOS 16.4 да бъде пусната официално тази седмица, за да добави някои нови функции за iPhone 8 и по-новите модели. С актуализацията ще пристигнат нови емотикони, въведени с Unicode 15.0, сред които треперещо лице, сърце в три...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This