Изберете страница

Официално: Apple ще представи iPhone 14 на 7 септември

Apple официално обяви датата на своето есенно събитие “Fr Out” и то, както сочеха и слуховете, ще се проведе на 7 септември в Apple Park от 20 часа българско време.

Очаква се компанията да представи новата серия iPhone 14, както и Apple Watch Series 8, заедно с обновен Apple Watch SE и изцяло нов подсилен модел Pro.

Според поканата тази година събитието ще е присъствено, което слага край на виртуалните събития, наложени от пандемията през последните години. Въпреки това се очаква тя да излъчи предварително записани в Apple Park клипове.

Гостите на събитието ще са в Steve Jobs Theater, но все още не е ясно каква част от него ще е присъствена. Можете да гледате събитието на официалната страница на Apple или в канала на компанията в You Tube.

Според слуховете до момента, Apple ще представи четири модела iPhone 14 – iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max. Основната промяна ще е именно 6.7” iPhone 14 Max, който пристига на мястото на mini моделите, а очакваната му цена е под 1000 долара.

Като заговорихме за промени – основните тази година ще са при двата Pro модела, които ще се разделят със своя емблематичен ноч и в замяна ще получат два овални отвора, помещаващи селфи камерата и Face ID. Освен това те ще използват най-новия чипсет на компанията A16 Bionic и ще получат нова 48 МР камера. Двата базови модела ще си останат със стария дизайн на дисплея и ще са базирани на стария процесор A15 Bionic. Очаква се и четирите устройства да получат нова селфи камера с автофокус.

Освен това се очаква Apple да обяви датата, на която официалон ще пусне iOS 16 и watchOS 9. Слуховете сочат, че iPadOS 16 и macOS Ventura ще се забавят до октомври, когато компанията ще е домакин на второ събитие и ще представи нови модели iPad и Mac.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This