Изберете Страница

Редизайнът на тазгодишния iPhone ще включва плоски страни и по-малък прорез

Bloomberg публикува нов доклад, в който подробно описва част от пътната карта на Apple за 2020 година, включително и четирите нови iPhone, за които масово се носят слухове.

Потвърждавайки прогнозите на анализатора Минг-Чи Куо от миналата година, докладът твърди, че компанията ще преработи шасито на iPhone Pro с плоски ръбове, подобни на тези на iPad Pro. Според Куо обаче, стъклото на екрана ще е леко извито, докато Bloomberg твърди, че то също ще е плоско.

В новия доклад се посочва още, че ще има два модела iPhone Pro с тройни камери и новата 3D сканираща система LIDAR на iPad Pro, но не е ясно дали тя ще заеме мястото на един от съществуващите сензори при iPhone 11 Pro. Не е ясно също така и дали този редизайн ще обхване останалите два модела от по-нисък клас, които ще заместят iPhone 11. Най-големият модел ще има малко по-голям екран от 6.5 инчовия на 11 Pro Max, но прорезът ще е по-малък.

Друга любопитна част от доклада споменава по-малък и по-евтин домашен говорител HomePod, който ще дебютира тази година по време на отделно събитие през август. Той ще има дизайн, подобен на този на съществуващия HomePod, но като размер ще е около половината му.

Накрая Bloomberg посочва, че се очакват нови версии на MacBook Pro, Apple TV, iMac и iPad, въпреки че не дава никакви подробности за тези устройства. Apple не очаква пандемията от коронавирус да причини големи забавяния, според изданието, въпреки че някои модели iPhone може да стартират седмици по-късно от обикновено.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип, коментира известният анализатор Минг-Чи Куо, след като през последните дни в интернет пространството се появиха редица оплаквания от страна на потребители на устройствата. Първоначално се...

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This