Изберете страница

Редизайнът на тазгодишния iPhone ще включва плоски страни и по-малък прорез

Bloomberg публикува нов доклад, в който подробно описва част от пътната карта на Apple за 2020 година, включително и четирите нови iPhone, за които масово се носят слухове.

Потвърждавайки прогнозите на анализатора Минг-Чи Куо от миналата година, докладът твърди, че компанията ще преработи шасито на iPhone Pro с плоски ръбове, подобни на тези на iPad Pro. Според Куо обаче, стъклото на екрана ще е леко извито, докато Bloomberg твърди, че то също ще е плоско.

В новия доклад се посочва още, че ще има два модела iPhone Pro с тройни камери и новата 3D сканираща система LIDAR на iPad Pro, но не е ясно дали тя ще заеме мястото на един от съществуващите сензори при iPhone 11 Pro. Не е ясно също така и дали този редизайн ще обхване останалите два модела от по-нисък клас, които ще заместят iPhone 11. Най-големият модел ще има малко по-голям екран от 6.5 инчовия на 11 Pro Max, но прорезът ще е по-малък.

Друга любопитна част от доклада споменава по-малък и по-евтин домашен говорител HomePod, който ще дебютира тази година по време на отделно събитие през август. Той ще има дизайн, подобен на този на съществуващия HomePod, но като размер ще е около половината му.

Накрая Bloomberg посочва, че се очакват нови версии на MacBook Pro, Apple TV, iMac и iPad, въпреки че не дава никакви подробности за тези устройства. Apple не очаква пандемията от коронавирус да причини големи забавяния, според изданието, въпреки че някои модели iPhone може да стартират седмици по-късно от обикновено.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This