Изберете Страница

Редизайнът на тазгодишния iPhone ще включва плоски страни и по-малък прорез

Bloomberg публикува нов доклад, в който подробно описва част от пътната карта на Apple за 2020 година, включително и четирите нови iPhone, за които масово се носят слухове.

Потвърждавайки прогнозите на анализатора Минг-Чи Куо от миналата година, докладът твърди, че компанията ще преработи шасито на iPhone Pro с плоски ръбове, подобни на тези на iPad Pro. Според Куо обаче, стъклото на екрана ще е леко извито, докато Bloomberg твърди, че то също ще е плоско.

В новия доклад се посочва още, че ще има два модела iPhone Pro с тройни камери и новата 3D сканираща система LIDAR на iPad Pro, но не е ясно дали тя ще заеме мястото на един от съществуващите сензори при iPhone 11 Pro. Не е ясно също така и дали този редизайн ще обхване останалите два модела от по-нисък клас, които ще заместят iPhone 11. Най-големият модел ще има малко по-голям екран от 6.5 инчовия на 11 Pro Max, но прорезът ще е по-малък.

Друга любопитна част от доклада споменава по-малък и по-евтин домашен говорител HomePod, който ще дебютира тази година по време на отделно събитие през август. Той ще има дизайн, подобен на този на съществуващия HomePod, но като размер ще е около половината му.

Накрая Bloomberg посочва, че се очакват нови версии на MacBook Pro, Apple TV, iMac и iPad, въпреки че не дава никакви подробности за тези устройства. Apple не очаква пандемията от коронавирус да причини големи забавяния, според изданието, въпреки че някои модели iPhone може да стартират седмици по-късно от обикновено.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This