Изберете страница

Първи клипове предлагат по-близък поглед върху синия и графитения iPhone 12

Първите клипове за разопаковане на iPhone 12 вече се появиха в мрежата. Те идват от различни източници, които имат достъп до устройствата преди публичното им пускане в петък и предлагат реален поглед върху новите цветови опции.

Първото видео беше споделено в Twitter от Duan Rui и показва графитения iPhone 12 Pro. Можете да видите дизайна на телефона, рамките от неръждаема стомана и новия хартиен протектор за екран. Скоро след това клипът беше качен в YouTube от Бен Гескин:

Появи се и отделно видео, показващо новия син цвят на iPhone 12, както и алуминиевите му страни и по-малката кутия, в която вече няма зарядно и слушалки AirPods:

Предварителните поръчки за новите модели iPhone 12 вече стартираха, но устройствата ще пристигнат най-рано в петък 23 октомври. Клиповете са дело на хора, които работят в търговски вериги и имат ранен достъп до телефоните. Очакваме ревютата също да започнат да излизат тази седмица.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This