Изберете страница

Първи клипове предлагат по-близък поглед върху синия и графитения iPhone 12

Първите клипове за разопаковане на iPhone 12 вече се появиха в мрежата. Те идват от различни източници, които имат достъп до устройствата преди публичното им пускане в петък и предлагат реален поглед върху новите цветови опции.

Първото видео беше споделено в Twitter от Duan Rui и показва графитения iPhone 12 Pro. Можете да видите дизайна на телефона, рамките от неръждаема стомана и новия хартиен протектор за екран. Скоро след това клипът беше качен в YouTube от Бен Гескин:

Появи се и отделно видео, показващо новия син цвят на iPhone 12, както и алуминиевите му страни и по-малката кутия, в която вече няма зарядно и слушалки AirPods:

Предварителните поръчки за новите модели iPhone 12 вече стартираха, но устройствата ще пристигнат най-рано в петък 23 октомври. Клиповете са дело на хора, които работят в търговски вериги и имат ранен достъп до телефоните. Очакваме ревютата също да започнат да излизат тази седмица.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This