Изберете Страница

Първи клипове предлагат по-близък поглед върху синия и графитения iPhone 12

Първите клипове за разопаковане на iPhone 12 вече се появиха в мрежата. Те идват от различни източници, които имат достъп до устройствата преди публичното им пускане в петък и предлагат реален поглед върху новите цветови опции.

Първото видео беше споделено в Twitter от Duan Rui и показва графитения iPhone 12 Pro. Можете да видите дизайна на телефона, рамките от неръждаема стомана и новия хартиен протектор за екран. Скоро след това клипът беше качен в YouTube от Бен Гескин:

Появи се и отделно видео, показващо новия син цвят на iPhone 12, както и алуминиевите му страни и по-малката кутия, в която вече няма зарядно и слушалки AirPods:

Предварителните поръчки за новите модели iPhone 12 вече стартираха, но устройствата ще пристигнат най-рано в петък 23 октомври. Клиповете са дело на хора, които работят в търговски вериги и имат ранен достъп до телефоните. Очакваме ревютата също да започнат да излизат тази седмица.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This