Изберете Страница

Първи клипове предлагат по-близък поглед върху синия и графитения iPhone 12

Първите клипове за разопаковане на iPhone 12 вече се появиха в мрежата. Те идват от различни източници, които имат достъп до устройствата преди публичното им пускане в петък и предлагат реален поглед върху новите цветови опции.

Първото видео беше споделено в Twitter от Duan Rui и показва графитения iPhone 12 Pro. Можете да видите дизайна на телефона, рамките от неръждаема стомана и новия хартиен протектор за екран. Скоро след това клипът беше качен в YouTube от Бен Гескин:

Появи се и отделно видео, показващо новия син цвят на iPhone 12, както и алуминиевите му страни и по-малката кутия, в която вече няма зарядно и слушалки AirPods:

Предварителните поръчки за новите модели iPhone 12 вече стартираха, но устройствата ще пристигнат най-рано в петък 23 октомври. Клиповете са дело на хора, които работят в търговски вериги и имат ранен достъп до телефоните. Очакваме ревютата също да започнат да излизат тази седмица.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This