Изберете страница

Първият iPad с OLED дисплей може да пристигне през 2023 година

Има множество слухове за това, че Apple работи по iPad с OLED дисплей. Нов доклад обаче сочи, че той може да пристигне едва през 2023 година.

Информацията идва от консултанти по веригата за доставки на дисплеи (DSCC). Очаква се Apple да излезе на пазара с AMOLED дисплей, който ще е 10.9 инчов, а това означава най-вероятно, че устройството ще е iPad Air.

Миналия месец чухме редица слухове за iPad и това, че компанията иска да увеличи размера на дисплея за вече съществуващите Pro модели. След това имаеш новини за 10.9 инчов iPad Air, а редица достоверни източници споменаваха подобни прогнози, така че последната информация изглежда съвпада с всичко това.

2023 година обаче още е много далече и нещата могат да се променят. OLED дисплеите са скъпи и въпреки, че се произвеждат масово от редица компании като Samsung и LG, Apple продава iPad в големи обеми, така че веригата за доставки трябва да е подготвена за това. Докладът на DSCC предполага също така и, че Apple ще изостави Touch Bar в бъдеще и ще се върне към нормалния функционален ред на новите MacBook Pro устройства.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This