Изберете страница

Първият iPad с OLED дисплей може да пристигне през 2023 година

Има множество слухове за това, че Apple работи по iPad с OLED дисплей. Нов доклад обаче сочи, че той може да пристигне едва през 2023 година.

Информацията идва от консултанти по веригата за доставки на дисплеи (DSCC). Очаква се Apple да излезе на пазара с AMOLED дисплей, който ще е 10.9 инчов, а това означава най-вероятно, че устройството ще е iPad Air.

Миналия месец чухме редица слухове за iPad и това, че компанията иска да увеличи размера на дисплея за вече съществуващите Pro модели. След това имаеш новини за 10.9 инчов iPad Air, а редица достоверни източници споменаваха подобни прогнози, така че последната информация изглежда съвпада с всичко това.

2023 година обаче още е много далече и нещата могат да се променят. OLED дисплеите са скъпи и въпреки, че се произвеждат масово от редица компании като Samsung и LG, Apple продава iPad в големи обеми, така че веригата за доставки трябва да е подготвена за това. Докладът на DSCC предполага също така и, че Apple ще изостави Touch Bar в бъдеще и ще се върне към нормалния функционален ред на новите MacBook Pro устройства.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This