Изберете Страница

Първият iPad с OLED дисплей може да пристигне през 2023 година

Има множество слухове за това, че Apple работи по iPad с OLED дисплей. Нов доклад обаче сочи, че той може да пристигне едва през 2023 година.

Информацията идва от консултанти по веригата за доставки на дисплеи (DSCC). Очаква се Apple да излезе на пазара с AMOLED дисплей, който ще е 10.9 инчов, а това означава най-вероятно, че устройството ще е iPad Air.

Миналия месец чухме редица слухове за iPad и това, че компанията иска да увеличи размера на дисплея за вече съществуващите Pro модели. След това имаеш новини за 10.9 инчов iPad Air, а редица достоверни източници споменаваха подобни прогнози, така че последната информация изглежда съвпада с всичко това.

2023 година обаче още е много далече и нещата могат да се променят. OLED дисплеите са скъпи и въпреки, че се произвеждат масово от редица компании като Samsung и LG, Apple продава iPad в големи обеми, така че веригата за доставки трябва да е подготвена за това. Докладът на DSCC предполага също така и, че Apple ще изостави Touch Bar в бъдеще и ще се върне към нормалния функционален ред на новите MacBook Pro устройства.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This