Изберете Страница

Първият iPad с OLED дисплей може да пристигне през 2023 година

Има множество слухове за това, че Apple работи по iPad с OLED дисплей. Нов доклад обаче сочи, че той може да пристигне едва през 2023 година.

Информацията идва от консултанти по веригата за доставки на дисплеи (DSCC). Очаква се Apple да излезе на пазара с AMOLED дисплей, който ще е 10.9 инчов, а това означава най-вероятно, че устройството ще е iPad Air.

Миналия месец чухме редица слухове за iPad и това, че компанията иска да увеличи размера на дисплея за вече съществуващите Pro модели. След това имаеш новини за 10.9 инчов iPad Air, а редица достоверни източници споменаваха подобни прогнози, така че последната информация изглежда съвпада с всичко това.

2023 година обаче още е много далече и нещата могат да се променят. OLED дисплеите са скъпи и въпреки, че се произвеждат масово от редица компании като Samsung и LG, Apple продава iPad в големи обеми, така че веригата за доставки трябва да е подготвена за това. Докладът на DSCC предполага също така и, че Apple ще изостави Touch Bar в бъдеще и ще се върне към нормалния функционален ред на новите MacBook Pro устройства.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This