Изберете Страница

Първите доклади за живота на батерията на iPhone X са обнадеждаващи

Въпреки, че iPhone X излиз по магазините утре, някои хора вече имаха възможността да го тестват за седмица, за да напишат своите ревюта.

Всеки фен на марката знае, че най-болезненият въпрос, свързан с нея през годините е живота на батерията. Имайки предвид големите промени в iPhone X, това е и нещото, което със сигурност вълнува повечето от бъдещите му собственици. Мнението на BuzzFeed в едно изречение е „Животът на батерията на iPhone X е приличен, но не е звезден“, а ето и как изглеждат тестовете за седмица, подредени хронологично:

Всъщност от 100% сутринта до 20% в полунощ въобще не е лош резултат, но всеки знае, че това зависи от индивидуалния начин на използване на устройството.

Другият източник, който сподели мнение за този така важен фактор е колегата от TechCrunch, който въпреки че не дава подробности, също заключва, че батерията издържа цял ден“

„Не полагах усилия да пестя батерията, извън това, което нормално бих правил, а именно да се опитам да не бъда постоянно в Twitter. Температурата беше най-ниската от 90-те години насам в Южна Калифорния, а сигналът в този райно е доста слаб и това естествено повлия на живота на батерията. Въпреки, че заснех сотици снимки, тя издържа целия ден. Изключих телефона от зарядното в хотелската си стая в 8.24 часа сутринта и се върнах там в 21.11 с включен режим за пестене на батерията и на 6% заряд. Резултатът не е лош – 13 часа и 2 минути в режим на готовност и 6 часа и 4 минути употреба, а това е много повече, от колкото издържа моя iPhone 7. Ако го сравня с iPhone 8 Plus обаче той издържа повече, но неговата батерия е по-голяма, а аз не го използвах толкова по време на тестовете“.

Съвсем скоро много от вас ще имат възможностат да тестват живота на батерията на iPhone X сами, а ние ще се радваме да споделите резултатите с нас.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила, твърдят последните слухове. И не само това – миналата седмица компанията е демонстрирала прототип на устройството пред членове на борда, което сочи, че то вече е в напреднал етап на разработка и може да дебютира...

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Феновете на Apple отдавна си мечтаят за промяна в дизайна на иначе най-продавания смарт часовник в света. Още миналата година се появиха спекулации, че компанията най-сетне ще се вслуша в техните желания и Apple Watch Series 7 ще пристигне с плоски ръбове, подобни на...

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone, твъди известният анализатор Минг-Чи Куо в Twitter. В следващия си пост Куо разясни, че най-вероятно става въпрос за тестване на цветен дисплей с електронно мастило, който предлага по-ярък текст и...

0 коментара

Подайте коментар