Изберете Страница

Първите доклади за живота на батерията на iPhone X са обнадеждаващи

Въпреки, че iPhone X излиз по магазините утре, някои хора вече имаха възможността да го тестват за седмица, за да напишат своите ревюта.

Всеки фен на марката знае, че най-болезненият въпрос, свързан с нея през годините е живота на батерията. Имайки предвид големите промени в iPhone X, това е и нещото, което със сигурност вълнува повечето от бъдещите му собственици. Мнението на BuzzFeed в едно изречение е „Животът на батерията на iPhone X е приличен, но не е звезден“, а ето и как изглеждат тестовете за седмица, подредени хронологично:

Всъщност от 100% сутринта до 20% в полунощ въобще не е лош резултат, но всеки знае, че това зависи от индивидуалния начин на използване на устройството.

Другият източник, който сподели мнение за този така важен фактор е колегата от TechCrunch, който въпреки че не дава подробности, също заключва, че батерията издържа цял ден“

„Не полагах усилия да пестя батерията, извън това, което нормално бих правил, а именно да се опитам да не бъда постоянно в Twitter. Температурата беше най-ниската от 90-те години насам в Южна Калифорния, а сигналът в този райно е доста слаб и това естествено повлия на живота на батерията. Въпреки, че заснех сотици снимки, тя издържа целия ден. Изключих телефона от зарядното в хотелската си стая в 8.24 часа сутринта и се върнах там в 21.11 с включен режим за пестене на батерията и на 6% заряд. Резултатът не е лош – 13 часа и 2 минути в режим на готовност и 6 часа и 4 минути употреба, а това е много повече, от колкото издържа моя iPhone 7. Ако го сравня с iPhone 8 Plus обаче той издържа повече, но неговата батерия е по-голяма, а аз не го използвах толкова по време на тестовете“.

Съвсем скоро много от вас ще имат възможностат да тестват живота на батерията на iPhone X сами, а ние ще се радваме да споделите резултатите с нас.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini, твърди южнокорейското издание The Elec. Според доклада, компанията е започнала да разработва и 20-инчово сгъваемо устройство, което вероятно ще се превърне в MacBook Pro. 20-инчовото сгъваемо...

Apple пусна iOS 16.2 RC

Apple пусна iOS 16.2 RC

Малко повече от седмица след четвъртите бета версии, Apple пусна iOS 16.2 RC и iPadOS 16.2 RC. Те предлагат криптиране от край до край с възможност за избор на допълнителни функции на iCloud, като опцията ще пристигне за всички потребители в САЩ с официалните версии...

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple отдавна работи по свой собствен автоомбил, наричан Apple Car. Проектът носи името Titan и последните слухове сочат, че стартът на автомобила е отложен за 2026 година, а цената му ще е под 100 000 долара. Преди това се очакваше Apple Car да излезе на пазара през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This