Изберете страница

Първите доклади за живота на батерията на iPhone X са обнадеждаващи

Въпреки, че iPhone X излиз по магазините утре, някои хора вече имаха възможността да го тестват за седмица, за да напишат своите ревюта.

Всеки фен на марката знае, че най-болезненият въпрос, свързан с нея през годините е живота на батерията. Имайки предвид големите промени в iPhone X, това е и нещото, което със сигурност вълнува повечето от бъдещите му собственици. Мнението на BuzzFeed в едно изречение е „Животът на батерията на iPhone X е приличен, но не е звезден“, а ето и как изглеждат тестовете за седмица, подредени хронологично:

Всъщност от 100% сутринта до 20% в полунощ въобще не е лош резултат, но всеки знае, че това зависи от индивидуалния начин на използване на устройството.

Другият източник, който сподели мнение за този така важен фактор е колегата от TechCrunch, който въпреки че не дава подробности, също заключва, че батерията издържа цял ден“

„Не полагах усилия да пестя батерията, извън това, което нормално бих правил, а именно да се опитам да не бъда постоянно в Twitter. Температурата беше най-ниската от 90-те години насам в Южна Калифорния, а сигналът в този райно е доста слаб и това естествено повлия на живота на батерията. Въпреки, че заснех сотици снимки, тя издържа целия ден. Изключих телефона от зарядното в хотелската си стая в 8.24 часа сутринта и се върнах там в 21.11 с включен режим за пестене на батерията и на 6% заряд. Резултатът не е лош – 13 часа и 2 минути в режим на готовност и 6 часа и 4 минути употреба, а това е много повече, от колкото издържа моя iPhone 7. Ако го сравня с iPhone 8 Plus обаче той издържа повече, но неговата батерия е по-голяма, а аз не го използвах толкова по време на тестовете“.

Съвсем скоро много от вас ще имат възможностат да тестват живота на батерията на iPhone X сами, а ние ще се радваме да споделите резултатите с нас.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This