Изберете страница

Първите доклади за живота на батерията на iPhone X са обнадеждаващи

Въпреки, че iPhone X излиз по магазините утре, някои хора вече имаха възможността да го тестват за седмица, за да напишат своите ревюта.

Всеки фен на марката знае, че най-болезненият въпрос, свързан с нея през годините е живота на батерията. Имайки предвид големите промени в iPhone X, това е и нещото, което със сигурност вълнува повечето от бъдещите му собственици. Мнението на BuzzFeed в едно изречение е „Животът на батерията на iPhone X е приличен, но не е звезден“, а ето и как изглеждат тестовете за седмица, подредени хронологично:

Всъщност от 100% сутринта до 20% в полунощ въобще не е лош резултат, но всеки знае, че това зависи от индивидуалния начин на използване на устройството.

Другият източник, който сподели мнение за този така важен фактор е колегата от TechCrunch, който въпреки че не дава подробности, също заключва, че батерията издържа цял ден“

„Не полагах усилия да пестя батерията, извън това, което нормално бих правил, а именно да се опитам да не бъда постоянно в Twitter. Температурата беше най-ниската от 90-те години насам в Южна Калифорния, а сигналът в този райно е доста слаб и това естествено повлия на живота на батерията. Въпреки, че заснех сотици снимки, тя издържа целия ден. Изключих телефона от зарядното в хотелската си стая в 8.24 часа сутринта и се върнах там в 21.11 с включен режим за пестене на батерията и на 6% заряд. Резултатът не е лош – 13 часа и 2 минути в режим на готовност и 6 часа и 4 минути употреба, а това е много повече, от колкото издържа моя iPhone 7. Ако го сравня с iPhone 8 Plus обаче той издържа повече, но неговата батерия е по-голяма, а аз не го използвах толкова по време на тестовете“.

Съвсем скоро много от вас ще имат възможностат да тестват живота на батерията на iPhone X сами, а ние ще се радваме да споделите резултатите с нас.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This