Изберете Страница

Първите доклади за живота на батерията на iPhone X са обнадеждаващи

Въпреки, че iPhone X излиз по магазините утре, някои хора вече имаха възможността да го тестват за седмица, за да напишат своите ревюта.

Всеки фен на марката знае, че най-болезненият въпрос, свързан с нея през годините е живота на батерията. Имайки предвид големите промени в iPhone X, това е и нещото, което със сигурност вълнува повечето от бъдещите му собственици. Мнението на BuzzFeed в едно изречение е „Животът на батерията на iPhone X е приличен, но не е звезден“, а ето и как изглеждат тестовете за седмица, подредени хронологично:

Всъщност от 100% сутринта до 20% в полунощ въобще не е лош резултат, но всеки знае, че това зависи от индивидуалния начин на използване на устройството.

Другият източник, който сподели мнение за този така важен фактор е колегата от TechCrunch, който въпреки че не дава подробности, също заключва, че батерията издържа цял ден“

„Не полагах усилия да пестя батерията, извън това, което нормално бих правил, а именно да се опитам да не бъда постоянно в Twitter. Температурата беше най-ниската от 90-те години насам в Южна Калифорния, а сигналът в този райно е доста слаб и това естествено повлия на живота на батерията. Въпреки, че заснех сотици снимки, тя издържа целия ден. Изключих телефона от зарядното в хотелската си стая в 8.24 часа сутринта и се върнах там в 21.11 с включен режим за пестене на батерията и на 6% заряд. Резултатът не е лош – 13 часа и 2 минути в режим на готовност и 6 часа и 4 минути употреба, а това е много повече, от колкото издържа моя iPhone 7. Ако го сравня с iPhone 8 Plus обаче той издържа повече, но неговата батерия е по-голяма, а аз не го използвах толкова по време на тестовете“.

Съвсем скоро много от вас ще имат възможностат да тестват живота на батерията на iPhone X сами, а ние ще се радваме да споделите резултатите с нас.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви, че ще оправи прегряването на iPhone 15 Pro със софтуерна актуализация

Apple обяви, че ще оправи прегряването на iPhone 15 Pro със софтуерна актуализация

През последната седмица множество потребители се оплакаха, че новите им iPhone 15 и 15 Pro прегряват и работят при необичайно високи температури. В отговор на тези оплаквания, Apple обяви, че предстои софтуерна актуализация, която ще отстрани проблемите. Трябва да...

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип, коментира известният анализатор Минг-Чи Куо, след като през последните дни в интернет пространството се появиха редица оплаквания от страна на потребители на устройствата. Първоначално се...

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This