Изберете страница

Първата бета версия на watcOS 4.3 носи интересни подобрения

Apple пусна първата бета версия на watchOS 4.3 и тя крие някои интересни подобрения, сред които нов режим Nightstand и повече контрол върху музиката.

Всъщност има доста неща, които собствениците на Apple Watch искат да видят в часовниците си, но компанията не ги предоставя, но с всяка актуализация платформата става все по-добра. Сега режимът Nightstand вече ще работи в портретна ориентация, както и в пейзажна, което означава, че ще можете да го използвате дори и да имате докинг станция с възможност само за една от тях. Той ще работи и когато поставите часовника на фирмената подложка за безжично зареждане AirPower, когато тя бъде пусната на пазара.

В тази версия Apple възстановява и опцията да се използва часовника за дистанционно управление на музиката на iPhone, което е много удобно, когато използвате външен високоговорител и телефонът ви е наблизо. Също така ще имате възможността и да изпращате музика към iPhone, като изберете опцията Speaker от списъка AirPlay в контролния център. За финал компанията е добавила и нова анимация при зареждане, която ще разнообрази сегашната.

Бета версията е достъпна за разработчици, но за съжаление все още не е публична, което означава, че всички останали любопитни потребители, ще трябва да изчакат watchOS 4.3 да бъде пусната официално, заедно с iOS 11.3 след около месец може би.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This