Изберете страница

Първата бета версия на watcOS 4.3 носи интересни подобрения

Apple пусна първата бета версия на watchOS 4.3 и тя крие някои интересни подобрения, сред които нов режим Nightstand и повече контрол върху музиката.

Всъщност има доста неща, които собствениците на Apple Watch искат да видят в часовниците си, но компанията не ги предоставя, но с всяка актуализация платформата става все по-добра. Сега режимът Nightstand вече ще работи в портретна ориентация, както и в пейзажна, което означава, че ще можете да го използвате дори и да имате докинг станция с възможност само за една от тях. Той ще работи и когато поставите часовника на фирмената подложка за безжично зареждане AirPower, когато тя бъде пусната на пазара.

В тази версия Apple възстановява и опцията да се използва часовника за дистанционно управление на музиката на iPhone, което е много удобно, когато използвате външен високоговорител и телефонът ви е наблизо. Също така ще имате възможността и да изпращате музика към iPhone, като изберете опцията Speaker от списъка AirPlay в контролния център. За финал компанията е добавила и нова анимация при зареждане, която ще разнообрази сегашната.

Бета версията е достъпна за разработчици, но за съжаление все още не е публична, което означава, че всички останали любопитни потребители, ще трябва да изчакат watchOS 4.3 да бъде пусната официално, заедно с iOS 11.3 след около месец може би.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple се готви да пусне нова система, която ще позволи на персонала в магазина да ъпдейтва безжично софтуера на iPhone преди продажба, без да се налага да ги изважда от опаковката им, съобщи в своя бюлетин Power On, Марк Гърман от Bloomberg. Според него, новата...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This