Totallee, доставчик на аксесоари за смартфони, наскоро стана един от първите производители на кейсове, които започнаха поръчките за все още непредставения нов бюджетен модел, за който се говори, че ще дебютира през март.

Въпреки, че компанията не предоставя информация относно дизайна на продукта, тънкият кейс вероятно се основава на изтекли схеми, рендери, или просто предположения за телефона. Всъщност слуховете предполагат, че неговият дизайн ще е по-скоро подобен на този на iPhone 8 и изглежда Totallee се е доверила на тях, а новите кейсове трябва да се появят на пазара на 24 март.

Производителите на аксесоари обикновено разчитат на неофициална информация за бъдещия хардуер на Apple, за да си осигурят предимство при първоначалното пускане на устройствата на пазара, но от друга страна те поемат и риска да изгубят инвестициите си, ако “вътрешната информация” се окаже неточна. Според известният анализатор Минг-Чи Куо, iPhone 9, както ще се нарича най-вероятно бюджетния модел, ще разполага с 4.7 инчов дисплей и процесор А13 Bionic, като външно ще наподобява iPhone 8 и ще предложи Touch ID, вместо Face ID на сравнително ниската цена от 399 долара. Остава да разберем само след месец, дали всички тези прогнози ще се окажат истина.