Изберете Страница

Пробното производство на iPhone 14 Pro може би вече е в ход

Последните слухове сочат, че Foxconn вече е стартирала пробно производство на моделите iPhone 14 Pro, което предполага, че Apple вече е завършила процеса на проектиране на най-мощните варианти на своята бъдеща гама iPhone 14.

Според Taiwan Economic Times, следващият iPhone 14 Pro ще се произвежда от Foxconn, докато другите доставчици на Apple, сред които и Luxshare, ще се погрижат за останалите два модела от серията. Foxconn може би е започнала пробното производство, за да се увери, че устройствата отговарят на стандартите за качество на Apple, преди да влязат в масово производство по-късно тази година.

„Компанията ще трябва да събере данни, да коригира аномалиите, да оцени производствения процес и продуктите, които трябва да бъдат подобрени, и да оцени дали пробно произведените бройки са приемливи. Пробното производство може да се разглежда като ранен етап на получаване на поръчки и навлизане в масово производство“, пише изданието.

Според слуховете предстоящата гама iPhone 14 ще включва дизайн, който ще накара феновете да си припомнят iPhone 4 и 5. Няколко рендера, споделени от Джон Просър наскоро, предполагат, че устройствата ще са малко по-дебели от настоящите модели. Най-съществената промяна обаче, ще е това, че смартфоните няма да имат прословутия прорез на екрана, който ще бъде заменен с овален отвор във формата на хапче, за да пасне на TrueDepth камерата. Преработена ще е и решетката на високоговорителя, както и контролите за звука.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This