Изберете Страница

Пробното производство на iPhone 14 Pro може би вече е в ход

Последните слухове сочат, че Foxconn вече е стартирала пробно производство на моделите iPhone 14 Pro, което предполага, че Apple вече е завършила процеса на проектиране на най-мощните варианти на своята бъдеща гама iPhone 14.

Според Taiwan Economic Times, следващият iPhone 14 Pro ще се произвежда от Foxconn, докато другите доставчици на Apple, сред които и Luxshare, ще се погрижат за останалите два модела от серията. Foxconn може би е започнала пробното производство, за да се увери, че устройствата отговарят на стандартите за качество на Apple, преди да влязат в масово производство по-късно тази година.

„Компанията ще трябва да събере данни, да коригира аномалиите, да оцени производствения процес и продуктите, които трябва да бъдат подобрени, и да оцени дали пробно произведените бройки са приемливи. Пробното производство може да се разглежда като ранен етап на получаване на поръчки и навлизане в масово производство“, пише изданието.

Според слуховете предстоящата гама iPhone 14 ще включва дизайн, който ще накара феновете да си припомнят iPhone 4 и 5. Няколко рендера, споделени от Джон Просър наскоро, предполагат, че устройствата ще са малко по-дебели от настоящите модели. Най-съществената промяна обаче, ще е това, че смартфоните няма да имат прословутия прорез на екрана, който ще бъде заменен с овален отвор във формата на хапче, за да пасне на TrueDepth камерата. Преработена ще е и решетката на високоговорителя, както и контролите за звука.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This