Изберете страница

Пробното производство на iPhone 14 Pro може би вече е в ход

Последните слухове сочат, че Foxconn вече е стартирала пробно производство на моделите iPhone 14 Pro, което предполага, че Apple вече е завършила процеса на проектиране на най-мощните варианти на своята бъдеща гама iPhone 14.

Според Taiwan Economic Times, следващият iPhone 14 Pro ще се произвежда от Foxconn, докато другите доставчици на Apple, сред които и Luxshare, ще се погрижат за останалите два модела от серията. Foxconn може би е започнала пробното производство, за да се увери, че устройствата отговарят на стандартите за качество на Apple, преди да влязат в масово производство по-късно тази година.

„Компанията ще трябва да събере данни, да коригира аномалиите, да оцени производствения процес и продуктите, които трябва да бъдат подобрени, и да оцени дали пробно произведените бройки са приемливи. Пробното производство може да се разглежда като ранен етап на получаване на поръчки и навлизане в масово производство“, пише изданието.

Според слуховете предстоящата гама iPhone 14 ще включва дизайн, който ще накара феновете да си припомнят iPhone 4 и 5. Няколко рендера, споделени от Джон Просър наскоро, предполагат, че устройствата ще са малко по-дебели от настоящите модели. Най-съществената промяна обаче, ще е това, че смартфоните няма да имат прословутия прорез на екрана, който ще бъде заменен с овален отвор във формата на хапче, за да пасне на TrueDepth камерата. Преработена ще е и решетката на високоговорителя, както и контролите за звука.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This