Днес може би никой от нас не може да си представи живота без социалните мрежи. На където и да се огледате, ще видите хора, вперили очи в смартфоните си, но колко време всъщност прекарваме там?

Тук на помощ идва Pyxsee, приложението, което следи използването на социалните мрежи и ви позволява да зададете различни ограничения за времето, прекарвано в тях. Вместо да използвате различни приложения, чрез Pyxsee вие имате достъп до всичките си профили едновременно, а ако смятате, че децата ви висят прекалено много във Facebook например, можете да ги ограничите.

Това звучи прекрасно, но има една уловка – прложението е безплатно, но всъщност има абонаментна такса от 49.99 долара за година, като предлага и месечни варианти. Имайте предвид, че таксата се удържа от акаунта ви след потвърждаване, а абонаментът се подновява автоматично, в случай, че не сте изключили опцията.

Въпреки това, ако смятате, че сте пристрастени към виртуалния си живот в социалните медии и имате нужда да го ограничите, за да да обърнете време на семейството и приятелите си в реалния живот, Pyxsee може би е точно за вас.