Изберете Страница

Приложение показва колко време прекарвате в социалните мрежи

Днес може би никой от нас не може да си представи живота без социалните мрежи. На където и да се огледате, ще видите хора, вперили очи в смартфоните си, но колко време всъщност прекарваме там?

Тук на помощ идва Pyxsee, приложението, което следи използването на социалните мрежи и ви позволява да зададете различни ограничения за времето, прекарвано в тях. Вместо да използвате различни приложения, чрез Pyxsee вие имате достъп до всичките си профили едновременно, а ако смятате, че децата ви висят прекалено много във Facebook например, можете да ги ограничите.

Това звучи прекрасно, но има една уловка – прложението е безплатно, но всъщност има абонаментна такса от 49.99 долара за година, като предлага и месечни варианти. Имайте предвид, че таксата се удържа от акаунта ви след потвърждаване, а абонаментът се подновява автоматично, в случай, че не сте изключили опцията.

Въпреки това, ако смятате, че сте пристрастени към виртуалния си живот в социалните медии и имате нужда да го ограничите, за да да обърнете време на семейството и приятелите си в реалния живот, Pyxsee може би е точно за вас.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Съдия на Международната търговска комисия издаде първоначална констатация, според която Apple е нарушила патентована ЕКГ технология на AliveCor и това може да доведе до забраната на Apple Watch в САЩ. След като заведе дело за нарушаване на патенти срещу Apple през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This