Изберете страница

Приложение показва колко време прекарвате в социалните мрежи

Днес може би никой от нас не може да си представи живота без социалните мрежи. На където и да се огледате, ще видите хора, вперили очи в смартфоните си, но колко време всъщност прекарваме там?

Тук на помощ идва Pyxsee, приложението, което следи използването на социалните мрежи и ви позволява да зададете различни ограничения за времето, прекарвано в тях. Вместо да използвате различни приложения, чрез Pyxsee вие имате достъп до всичките си профили едновременно, а ако смятате, че децата ви висят прекалено много във Facebook например, можете да ги ограничите.

Това звучи прекрасно, но има една уловка – прложението е безплатно, но всъщност има абонаментна такса от 49.99 долара за година, като предлага и месечни варианти. Имайте предвид, че таксата се удържа от акаунта ви след потвърждаване, а абонаментът се подновява автоматично, в случай, че не сте изключили опцията.

Въпреки това, ако смятате, че сте пристрастени към виртуалния си живот в социалните медии и имате нужда да го ограничите, за да да обърнете време на семейството и приятелите си в реалния живот, Pyxsee може би е точно за вас.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This