Изберете Страница

Преработеният MacBook Air с новия чип M2, вероятно ще пристигне следващата година

Последните слухове за MacBook Air предполагат, че преработени лаптопи, захранвани от новия чип M2, вероятно ще пристигнат през първата половина на 2022 година.

Всъщност все още сме изумени от невероятната производителност на процесора М1 на Apple, който беше представен за пръв път през 2020 година с пускането на най-новия 13 инчов MacBook Pro, MacBook Air и Mac mini. След това същият процесор беше поставен в 24 инчовия iMac и 11 и 12.9 инчовите iPad Pro. Според слуховете на път е нов процесор на компанията – M1X, който евентуално може да пристигне в нов 14 инчов MacBook Pro и с редизайна на 16 инчовия модел.

Нещата обаче не спират до тук, слуховете намекват, че нов MacBook Air също е на път и ще пристигне през 2022 година. Според Dylandkt той ще бъде представен през първата половина на годината и ще разполага с нов М2 чип и повече цветови опции. Новият процесор няма да е толкова мощен, колкото M1X, запазен за Pro устройствата.


Всъщност това не е първият път, когато чуваме за преработен MacBook Air, след като Джон Просър публикува дори изображения на устройството в пет различни цвята. Освен това новият лаптоп може да се отличава с дизайн с плоски ръбове, който ще изглежда по-скоро като новите iPad Pro.

Течовете разкриха още, че новият MacBook Air може да разполага с два USB-C порта, по един от всяка страна. Освен това той може да се предлага с бял панел около дисплея, бели лавиши и гумени ленти отдолу, вместо гумените крачета.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This