Изберете Страница

Преработеният MacBook Air с новия чип M2, вероятно ще пристигне следващата година

Последните слухове за MacBook Air предполагат, че преработени лаптопи, захранвани от новия чип M2, вероятно ще пристигнат през първата половина на 2022 година.

Всъщност все още сме изумени от невероятната производителност на процесора М1 на Apple, който беше представен за пръв път през 2020 година с пускането на най-новия 13 инчов MacBook Pro, MacBook Air и Mac mini. След това същият процесор беше поставен в 24 инчовия iMac и 11 и 12.9 инчовите iPad Pro. Според слуховете на път е нов процесор на компанията – M1X, който евентуално може да пристигне в нов 14 инчов MacBook Pro и с редизайна на 16 инчовия модел.

Нещата обаче не спират до тук, слуховете намекват, че нов MacBook Air също е на път и ще пристигне през 2022 година. Според Dylandkt той ще бъде представен през първата половина на годината и ще разполага с нов М2 чип и повече цветови опции. Новият процесор няма да е толкова мощен, колкото M1X, запазен за Pro устройствата.


Всъщност това не е първият път, когато чуваме за преработен MacBook Air, след като Джон Просър публикува дори изображения на устройството в пет различни цвята. Освен това новият лаптоп може да се отличава с дизайн с плоски ръбове, който ще изглежда по-скоро като новите iPad Pro.

Течовете разкриха още, че новият MacBook Air може да разполага с два USB-C порта, по един от всяка страна. Освен това той може да се предлага с бял панел около дисплея, бели лавиши и гумени ленти отдолу, вместо гумените крачета.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This