Изберете Страница

Преработеният MacBook Air с новия чип M2, вероятно ще пристигне следващата година

Последните слухове за MacBook Air предполагат, че преработени лаптопи, захранвани от новия чип M2, вероятно ще пристигнат през първата половина на 2022 година.

Всъщност все още сме изумени от невероятната производителност на процесора М1 на Apple, който беше представен за пръв път през 2020 година с пускането на най-новия 13 инчов MacBook Pro, MacBook Air и Mac mini. След това същият процесор беше поставен в 24 инчовия iMac и 11 и 12.9 инчовите iPad Pro. Според слуховете на път е нов процесор на компанията – M1X, който евентуално може да пристигне в нов 14 инчов MacBook Pro и с редизайна на 16 инчовия модел.

Нещата обаче не спират до тук, слуховете намекват, че нов MacBook Air също е на път и ще пристигне през 2022 година. Според Dylandkt той ще бъде представен през първата половина на годината и ще разполага с нов М2 чип и повече цветови опции. Новият процесор няма да е толкова мощен, колкото M1X, запазен за Pro устройствата.


Всъщност това не е първият път, когато чуваме за преработен MacBook Air, след като Джон Просър публикува дори изображения на устройството в пет различни цвята. Освен това новият лаптоп може да се отличава с дизайн с плоски ръбове, който ще изглежда по-скоро като новите iPad Pro.

Течовете разкриха още, че новият MacBook Air може да разполага с два USB-C порта, по един от всяка страна. Освен това той може да се предлага с бял панел около дисплея, бели лавиши и гумени ленти отдолу, вместо гумените крачета.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This