Изберете страница

Преработеният MacBook Air с новия чип M2, вероятно ще пристигне следващата година

Последните слухове за MacBook Air предполагат, че преработени лаптопи, захранвани от новия чип M2, вероятно ще пристигнат през първата половина на 2022 година.

Всъщност все още сме изумени от невероятната производителност на процесора М1 на Apple, който беше представен за пръв път през 2020 година с пускането на най-новия 13 инчов MacBook Pro, MacBook Air и Mac mini. След това същият процесор беше поставен в 24 инчовия iMac и 11 и 12.9 инчовите iPad Pro. Според слуховете на път е нов процесор на компанията – M1X, който евентуално може да пристигне в нов 14 инчов MacBook Pro и с редизайна на 16 инчовия модел.

Нещата обаче не спират до тук, слуховете намекват, че нов MacBook Air също е на път и ще пристигне през 2022 година. Според Dylandkt той ще бъде представен през първата половина на годината и ще разполага с нов М2 чип и повече цветови опции. Новият процесор няма да е толкова мощен, колкото M1X, запазен за Pro устройствата.


Всъщност това не е първият път, когато чуваме за преработен MacBook Air, след като Джон Просър публикува дори изображения на устройството в пет различни цвята. Освен това новият лаптоп може да се отличава с дизайн с плоски ръбове, който ще изглежда по-скоро като новите iPad Pro.

Течовете разкриха още, че новият MacBook Air може да разполага с два USB-C порта, по един от всяка страна. Освен това той може да се предлага с бял панел около дисплея, бели лавиши и гумени ленти отдолу, вместо гумените крачета.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This