Изберете Страница

Преработеният MacBook Air е отложен за втората половина на годината

Преработеният MacBook Air е отложен за втората половина на годината и вероятно няма да има нови 14 и 16-инчови модели MacBook Pro поне до 2023, твърди Марк Гурман от Bloomberg в последния си бюлетин Power On. Според журналиста компанията първоначално е планирала да пусне своя нов MacBook Air с изцяло обновен дизайн, MagSafe, чип M2 и др. в кроя на 2021 или началото на 2022 година, но сега е отложила плановете си до втората половина на годината.

От своя страна анализаторът Минг-Чи Куо очаква масовото производство на новия MacBook Air да започне в края на второто или в началото на третото тримесечие, което предполага, че устройството може да стартира през септември.

Гурман твърди още, че не очаква Apple да актуализира своите модели от висок клас 14 и 16-инчови MacBook Pro тази година, а актуализацията, която ще доведе до появата на чиповете M2 Pro и M2 Max е по-вероятно да се случи следващата година. Според журналиста единствената актуализация на MacBook Pro вероятно ще бъде освежаване на началното ниво с 13-инчов дисплей и чип М2.

Пускането на серията нови Mac с чип М2 към края на 2022 година може би ще стане по начин, подобен на този, по който компанията представи M1 MacBook Air, 13-инчов MacBook Pro и начално ниво Mac mini през ноември 2020, което предполага, че чиповете от серия М имат цикъл на надграждане от две години. Освен тези устройства, гурман предполага, че компанията ще пусне 24-инчов iMac и iPad Pro с чип М2, но кога ще се случи това все още не е ясно.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This