Изберете Страница

През декември ще е изключително трудно да си купите HomePod

Напоследък вниманието на потребителите е съсредеточено върху предстоящата премиера на iPhone 8 и това е съвсем разбираемо, като се има предвид, че до премиерата му остава около месец, но не трябва да забравяме, че през юни компанията представи още един любопитен продукт – интелигентния високоговорител HomePod, който ще се появи по магазините през декември.

По данни на базираната в Тайван ODM Inventec обаче, продукцията му ще разгърне своя капацитет едва следващата година, когато се очаква към процеса да се присъедини и Foxconn. До тогава на пазара ще са налични само ограничено количество бройки, които ще зарадват нетърпеливите фенове за коледните празници на цена от 349 долара.

Анализаторите прогнозират, че първата партида HomePod, която ще излезе на пазара преди Коледа ще бъде едва 500 000 бройки, произведени от Inventec, която както може би си спомняте, правеше и AirPods миналата година. Тук е неизбежно да направим аналогията, тъй като безжичните слушалки на Apple също закъсняха с цели няколко месеца при появата си на пазара, а съвсем до скоро доставката им отнемаше до няколко седмици.

Разбира се търсенето на интелигентния високоговорител няма да е чак толкова голямо, колкото това на iPhone 8, но от друга страна успехът на AirPod показва, че интелигентното домашно устройство все пак има своето бъдеще, независимо от екстравагантната си цена и евентуалния недостига на пазара в първите месеци. Ако и вие сте сред феновете на марката, решили да се сдобият с това любопитно устройство, ще трябва да се заредите с търпение или да разчитате, че ще бъдете сред първите успели да го получат клиенти.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This